Reklama

Reklama

Hustling for Health

všechny plakáty

Obsahy(1)

Všechno zlé je pro něco dobré, myslel si Stan Laurel při pohledu za ujíždějícím vlakem, kterým měl odjet na dovolenou. Díky zpoždění se na nádraží alespoň seznámil s cizincem, který mu nabídl odpočinek a relaxaci ve vlastním domě. Ten však obývá manželka sufražetka, která rozhodně nejásá, že manžel domů přitáhl nocležníka. Stan tak místo očekávaného lehátka a opalovacího krému vyfasuje práci na dvoře a jak to vypadá, ještě u toho bude muset být o hladu… (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

The Lost Films of Stan Laurel and Oliver Hardy: The Complete Collection – Volume One (1918-1929). Přeci jen bez Hardyho tomu chybí cosi. Navíc děj je poněkud kostrbatý a tak jedině Stanova obvyklá podřadná (až vymetací) pozice je standardem, na který jsme u tohoto komika zvyklí. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Téměř úplně nevtipná groteska se Stanem Laurelem v hlavní roli. Stan jede namísto dovolené u moře domů k dobrotivému chlapíkovi, který z něho rázem udělá nosiče, tažného koně, chůvu a zahradníka, což zahrnuje samozřejmě incident s hadicí. Stan nakonec musí dům opustit kvůli krádeži sousedova jídla a alespoň se zamiluje, což je na téhle grotesce asi jediný přesvědčivý moment. ()

Marty_v.S. 

všechny recenze uživatele

úsměvná groteska, chudákovi Laurelovi ujede vlak na dovolenou, hned na nádraží se srazí s týpkem, kterej si doma nedokáže dupnout, jeho žena je zavilá sufražetka ("nebudu vařit!") .. btw. jednu ze sufražetek snad musel hrát chlap, alespoň takovým dojmem na mne působila, jinak následují gagy spojené s úklidem zahrady a nevrlým sousedem zahradníkem, potažmo jeho starou, který Laurel vzápětí čórne oběd .. alespoň že si nakonec najde cestu k ženskému srdci i přes ten chcanec na konci ;) I.část http://www.youtube.com/watch?v=00CnjrKbm5A&feature=relmfu II.část http://www.youtube.com/watch?v=lOwzeF4NFaI ()

Reklama

Reklama