Reklama

Reklama

Krásná a silná Alex procitne v neznámé horské poušti. Vůbec si nepamatuje, jak se tam dostala. Brzy narazí na cyborga jménem Farnsworth, který má prozkoumat vzorek DNA v jejich genech, protože ona prý znamená zkázu pro ničivé androidy v budoucnosti. Alex si postupně vzpomene na svojí sestru Rane, jež se před krvelačnými ničiteli musela ukrýt - neznámo kam. A tak začíná útrpná štvanice. Odvážná žena hledá svou sestru, přičemž má neustále v patách hordu krutých cyborgů. Cestou potkává Johnnyho, sympatického, ale psychicky narušeného vojáka, a Edsona, který se může, ale i nemusí stát jejím spojencem. Alex bojuje proti armádě bezcitných umělých tvorů v naději, že najde a zachrání milovanou Rane. Její nebezpečná mise se tak promění na boj proti samotnému času... (Intersonic)

(více)

Recenze (10)

TO odpad!

všechny recenze uživatele

Hon na Alexu pokračuje. Z roku 2077 jsou vysláni roboti nové generace do roku 1998 aby Alexu zabili. Každý díl této řady je horší než ten předchozí. Triky naprosto tragické, zelené svítící oči jsou k smíchu, barevné filtry a záběry z předchozí části otravné. Akce jsou praštěné a z malovaných blesků blinkám. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Slovenský podnázov filmu hovorí za všetko, pozeranie tohoto "filmu" je len vopred prehratým bojom s časom. Odpad, ktorý sa zvýšil z druhej časti bol opätovne recyklovaný a poskladaný do podoby pripominajúcej film. Normálne si želám, aby tá Nemesis z gréckej mytológie ožila a konala svoju povinnosť, veď nie nadarmo bola bohyňou spravodlivej pomsty.. ()

Reklama

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z důvodů masové nenávisti k Albertu Pyunovi. Ultralaciný post-apokalyptický cyborgácký šrot, ve flashbacích hlavní hrdinky (odredovaná kulturistka Sue Price) zhusta recyklující materiál z předchozího dílu (a přesto se jen těžko šplhající k 90 minutám), se kterým byl evidetně točen dohromady. Zatímco dvojka NEMESIS na jedničku nenavazuje ani v nejmenším, dvojka a trojka budí dojem jednoho filmu rozseknutého napůl. Opravdu jen pro hard fany Pyunových ujetých dialogů (scénář si napsal jako u všech pokračování NEMESIS sám) nebo kulturistek (jsou tu celkem tři), které Pyun s oblibou objevuje pro svět ve svých filmech (Kathy Long - RYTÍŘI, Rachel McLish - RAVEN HAWK). ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle uz Pyun posral hlavni antihrdinka co je totalni muzatka nesympaticka dej je totalni ulet od zacatku do konce to vubec nedava smysl nevim co to ma spolecnyho s puvodnim filmem Nemesis ale zkratka a jednoduse s Pyunem to slo postupne do kopru a to ze nevedel kdy tuhle serii ukoncit je toho dukazem ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Tak já musím oponovat. Samozřejmě, že hovadina je to nesmírná, ale úvodních třicet minut (do té doby se s výjimkou neustálých flashbacků nevystřelí) je solidní psycho. Nevíme, co se stalo, víme, že Alex je s hlavním záporňákem. Ona sama o tom neví a on se chová na oko hezky. Ani dialogy v té chvíli nebyly nijak děsné. Bohužel poté se z toho stane stejná krávovina jako předešlý díl a ty dvě bílovlasé krávy se svým smíchem tomu moc nepomohly....stejně jako fakt, že každá záporná postava je v téhle sérii nutně nesmrtelná. S ohledem na béčkovst snímku, mi ale přišla poměrně dobře zvládnutá hudba. A flashbacků z dvojky tedy moc nebylo, pouze během úvodních titulků, což je pouze opakování stejného modelu, jako v druhém díle. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama