Reklama

Reklama

Ring of Spies

Trailer

Obsahy(1)

Studená válka vrcholí a mrzutý úředník od námořnictva obstará nepřátelské rozvědce tajné dokumenty. Doufá totiž ve snadný přivýdělek. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Isard 

všechny recenze uživatele

V podstatě dokument o odhalení Portlandského kruhu. Autentická atmosféra i některá místa bohatě vynahradí některé "příběhové" nedostatky, protože v době vzniku nebylo možné ukázat některé souvislosti (Goleniewski a Molodyj). Na druhou stranu je zajímavý konec – špiony se snaží varovat George Blake. Možná tvůrci chtěli zfilmovat i jeho příběh, ale doba už tomuto druhu filmů přestala přát. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dost nezáživný film, ale postupně se dozvíme, jak přimět lidi spolupracovat na špionáži, jaká je jejich motivace kromě peněz, jak se dokumenty zpracovávají a jak se potom tato skupinka rozkrývá. Skoro takový hraný dokument s dobrými herci, průměrnými výkony a kolísavým tempem. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Studená vojna a špionážna hra z pohľadu Britov. Špiónom môže byť prakticky ktokoľvek a na to sa snaží upozorniť aj tento film a ukázať "prácu" nielen samotných špiónov/zradcov svojej krajiny, ale aj prácu tajných na ich odhalenie. Škoda, že v mnohom pôsobí skostnatelo - hlavný predstaviteľ je dávno za zenitom a na rolu sa nepríliš nehodí, celkovo je osadenstvo skôr staršie, ale takisto aj zjavná naivita. Vojenský tajný archív, trezory a zabezpečenie je menšie ako ako zabezpečenie nejakej súkromnej vilky. Na druhej strane, stále sa niečo deje, dej postupuje dobrým tempom a aj dialógy sú fajn. Dobrá je ironická scéna, keď dochádza k predávke špiónažného materiálu a v tom zaznie "Gos save the queen..." a všetci špióni sa postavia, snímu klobúk a vzdávajú hymne svojej krajiny úctu. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom na neznámeho režiséra aj hercov celkom zaujímavé nazretie do práce špiónov v čase studenej vojny. A aj následné veľmi profesionálne odhalenie. Čakal som, kedy to niekto behom sledovania pokašle a prezradí sa. Na konci nechýba mravoučné upozornenie pre občanov, aby boli ostražití a dávali si bacha, lebo aj človek stojaci vedľa nich môže byť zradcovský špión, ale to patrilo k dobe. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama