Reklama

Reklama

Příšera s pěti prsty

(neoficiální název)
  • USA The Beast with Five Fingers (více)
Trailer

Obsahy(1)

Hrůza svírá malé italské městečko. Po smrti podivínského pianisty se jeho rozlehlé sídlo stává dějištěm strašlivého vraždění. Údajným vrahem je levá ruka zesnulého pianisty! (KmK)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Skvělý atmosferický detektivní horor s výborným Peterem Lorrem. Zajímavé je taky vidět mladého Roberta Aldu, otce Alana Aldy a představitele Dr. Borelliho z MASHe. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Celkem by mě zajímalo, jak se může ruka useknutá v zápěstí udržet tak dlouho ve vzduchu, když hraje na klavír, dumal jsem při sledování tohoto zajímavého, leč zbytečně dlouhého hororu. Sice mi po chvíli došlo, že je zbytečný nad tím spekulovat, protože když takováto strašidelná ruka může hrát na klavír a vraždit, může asi ledasco a obyčejné přírodní zákony na ni neplatí. Ale nedalo mi to, protože tahle úvaha byla daleko lepší, než když jsem pak přemýšlel, proč je konec filmu jako vystřiženej z rozverné komedie a vůbec se k předchozímu ději nehodí. Plusem je atmosféra a Peter Lorre, minusem rozvleklost, naivita a debilní konec. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Pěkný atmosférický krimi-horor s příjemnou kamerou a několika docela vydařenými komediálními vložkami. Potěší i dnes uvěřitelné efekty (hlavně uvěřitelnější, než většina moderních CGI). [SPOILER] Ale musím přiznat, že by mě zajímalo, zda komentář pohoršující se nad tím, jak ona pekelná ruka mohla porušovat tolik přírodních zákonů, byl opravdu myšlen vážně. Trochu doufám, že je jo, protože to by filmu přidalo ještě několik bodů k dobru. A rozverný závěr? Tím už nám tvůrci jen ukázali, jak nás celou dobu tahali za kapesník, protože přiznejme si, asi většina z nás aspoň na chvilku uvěřila, že opravdu vraždí ona uříznutá ruka! [SPOILER] ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Muže obsahovat menší SPOILERY: Tohle mě bavilo, mám slabost pro velké, tajemné domy, kde je pár postav vrženo napospas temným silám, ohohó. Robert Alda se prokázal jako sympatickej protagonista, jeho synátor to podědil. Triky s rukou překvapivě nejsou k smíchu, ale vypadají realisticky. Škoda jen, že pokud se v obsazení najde Peter Lorre, je na 90% jistý, že je buď komplic nebo rovnou hlavní pachatel, páč tvůrci zřejmě nikdy nepřišli na nic zajímavějšího, co s ním udělat. Shame on them! Vrcholem filmu je pak určitě neuvěřitelně srandovní scénka, kdy chlap stojí ve dveřích, čumí, najednou se mu pod krkem objeví ruka, co vypadá, jako by byla jeho vlastní, začne ho škrtit a on zaječí, jak kdyby mu někdo přiskřípnul rozkrok. Hodně jsme se u toho se sestrou nasmály. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Atmosfericky na úrovni, hoci sa príbeh odohráva kdesi v talianskom mestečku a nie v anglickom starom dome. Ale to to zásluhou aj dobrého výberu hercov. Príbeh je síce málo objavný, ale priaznivcov žánru poteší. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama