Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Malý kluk se u afrického kmene naučí šamanskému umění čtení z kostí a vyslouží si jméno Mr.Bones. Když náčelník nemůže mít dlouho mužského potomka, vyčte z kostí, že má syna z dávného vztahu. Mr. Bones se ho vydá do města najít. Najde amerického golfaře Vinceho, který jim může být. Jeho příchod Vinceovi přinese štěstí ve hře. Má šanci vyhrát turnaj, ale Bones ho unese do vesnice, kde se musí ukázat, kdo doopravdy je. Jeho smolařský agent Pudbedder jde po Vinceových stopách, ale na konci bláznivého dobrodružství je všechno úplně jinak a všichni se dočkají obrovského překvapení (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

Cheeker 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaký pátek, co jsem to viděl a upřímně moc si toho nepamatuju. Vlastně ani jméno, takže teď jsem to asi po dvou letech hledání čirou náhodou našel. Ale co si pamatuju dokonale je, že jsem se fakt nebavil. Odpad dát nemůžu, protože až tak hrozné to nebylo. Ale ruku na srdce. Vážně to chce někdo vidět dvakrát? ()

sirrgulo

všechny recenze uživatele

Jeden den odpoledne mi babička řekla, že viděla skvělou komedii. O pár dní později jsem se na ní s ní chtěl podívat, ale úvod mě hodně rychle odradil. Vše už začalo prdícím děckem, které zahnalo lva, ptákem, který posral krále klanu (mám za to, že mu tak ti moulové říkali) no a nakonec plivancem do tváře hlavnímu hrdinovy. To vše se stihlo už během úvodních pár minut. Nebylo by asi správné film hodnotit odpadem (když jsem po pěti minutách odešel), ale jestli nemáte rádi tento typ humoru, který já osobně nesnáším, filmu se obloukem vyhněte. ()

Reklama

Mikel LetsGo 

všechny recenze uživatele

Nedávno za mnou moji rodiče přišli a s ohromnym nadšenim mi oznámili,že viděli uplně užasnou komedii a že se u ni málem pomočili smíchy, načež mi ji pustili,že ji prostě musí vidět ještě jednou.. tomu bych nikdy neuvěřil jak dokáže shlédnutí jednoho snímku naprosto nabourat všechny moje iluze o intelektu mých rodičů.Panebože lidi, tohle už není otázka vkusu, ale čistě jenom mentality diváků a já rozhodně nejsem nijak retardovaný a proto se mi zřejmě tahle velice ubohá "komedie" ani trochu nelíbila..snaha byla,herci hráli,ale koutky se mi bohužel ani nepohnuly... ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Hoci tento film vyzerá byť nič moc, tak myslím, že to nie je pravda. Je to fakt bláznivá komédia, plná gegov a smiešných scén. Záleží na tom, či vás komédie takéhoto druhu bavia. Tak ako v úspešnej komédii Yankee Zulu, tak aj tu účinkuje bláznivý herec Leon Schuster. Hoci nemá veľa filmov ale len zopár, myslím, že sú naozaj skvelé. A bláznivý šaman je toho dôkazom. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Špatný mix filmů jako je Crocodile Dundee, The Gods must be crazy nebo The Air up there. A navíc si režisér tohohle snímku myslí..že když někdo spadne nebo šlápne do hovna, ubalí si z hovna joint, že když někoho posere slon nebo strčí nosorožci hlavu do zadku, popř. si utře prdel malou bílou kočičkou..no zkrátka, když si režisér myslí, že tohle všechno je vtipné, tak uvažuju o tom, jestli není bývalou hvězdou německých pornofilmů! Fekal..HNUS! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama