Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina osmi přátel se rozhodne vyrazit na víkend z města do oblasti, která je opředená temnou minulostí o údajných vraždách pacientů blízké psychiatrické léčebny v místním jezeře. Když se Mark (Marco DelVecchio), kterému patří chata, v níž všichni pobývají, začne chovat nezvykle divně, je jasné, že z Crazy Lake se málokdo vrací živý. (Hernycztek)

(více)

Recenze (13)

Trevor 

všechny recenze uživatele

Podobne ako Jason pri Crystal Lake či Victor Crowley v bažine New Orleansu má aj Crazy Lake svojich strážcov, ktorí nie sú nadšený, ak sa po okolí potuluje partia mladých ľudí a tak sú ich osudy spečatené. Dalo sa to dopozerať do konca a koniec celkom ulahodil, takže budem o niečo zhovievavejší ako obvykle a filmu dám až dve hviezdičky, napriek deju o ničom, otrasným dialógom a slabým efektom. Boli natočené aj horšie horory. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Sluníčko, voda, holky v bikinách ( 85% času, někdy i bez nich ) v hororovém béčku, kde parta mládežníků jede kalit na chatu v klipovitém tempu a elektronické hudbě a to je prokládáno občas nějakou vraždící scénu jiných mládežníků a pak i těchto. Jak málo vyhledávám horory, tak tento se mi pozdával celkem méně debilní než obvykle. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Další výborný, neznámý Slasher, do mé sbírky ! Myslel jsem si, že půjde o jeden z těch low amatérských Hororů, ale Crazy Lake, je natočen fakt dobře. Herecké obsazení, je klasický casting do porna, ale děvčata tu jsou fakt pěkná (dokonce i hrají) a samozřejmě nechybí spousta odhalených prdelek a koz, to prostě k těmto béčkovým Slasherům patří a to já moc rád. Výběr taneční hudby fakt povedený, příběh samozřejmě klišoidní až to bolí, ale s tím jsem počítal, že to nebude scénář vhodný na Oscara. Gore též dost povedený, žádný těžký amatérismus, scéna, kdy zabiják propíchne frajerce krk vidlicí na buřty a zároveň tomu jejímu vytáhne oko, to bylo perfektní, originální a zároveň se jedná o nejlepší brutální scénu, kterou tu můžeme vidět. Nechybělo pár vtipných scén (Na IMDb v sekci Horor/Komedie) a zabiják, co utekl z léčebny byl fakt hovado a s nikým se nesral. Já jsem naprosto spokojený, bavil jsem se. (68. hodnocení, Full HD) ()

Hernycztek 

všechny recenze uživatele

Když jsem tu viděl těch hrozivých 30%, byl jsem zklamaný, že po tak dlouhé době vyšel ,,teen slasher'' a je hodný odpadu. Já bych si ale s místní komunitou dovolil nesouhlasit. Je pravda že se nejedná o nic převratného, ale za těch pár peněz je to dostatečně kvalitní. Nízký budget se samozřejmě nejvíce podepsal na vraždách. Faktem však zůstává, že je Crazy Lake klasický ,,teen slasher,'' jakých bylo v minulosti nespočetně, proto bych očekával, že se bude držet kolem průměrového hodnocení. Pro začátek tu máme partu mladých, sympatických a hloupých lidí. Ty sledujeme celou první polovinu filmu, jak si bezstarostně užívají a do toho občas problikne scénka, kdy někdo zabije pro nás úplně neznámou postavu. Do řad hlavních představitelů se tvůrci rozhodli sáhnout až v druhém dějství a jak jinak, než porušením jednoho z mnoha hororových pravidel nutných k přežití, které zní..nemějte sex. Od té chvíle se bodycount začal navyšovat a naše favoritky na ,,Final Girl'' ubývat. Že to není nic originálního je vidět i v závěrečných deseti minutách při pokusu o zvrat, který je v každém druhém slasheru. Nicméně na jedno příjemné shlédnutí to je, a ty tři hvězdy tomu patří. PS: Boobies taky jsou :) ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tragédie dnešní doby je, že film může udělat (především v Americe) kdejaký ňouma. Tento USA shit ukazuje nejhorší vlastnosti amíků, co všichni tak milujeme. Osobně jsem celkem fanda podobných vyvražďovaček, ovšem tady nevidím žádné pozitivum. Jednu * dávám jen za to, že jsem to viděl celé a nevypnul to. Čtyři nesympatické pipiny a čtyři etnicky vyrovnaní týpci, běhají nazí až polonazí kolem chaty v lese. K tomu je tam jeden klasickej vidlák a jeden maskovanej vidlák. Do toho všeho hraje nepříliš sedící techno a neoriginálních vražd si užijete až během posledních deseti minut. Možná nejhorší žánrovka, co jsem zatím kdy viděl. ()

Galerie (97)

Reklama

Reklama