Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Dnes je 22.03.2010, svátek má Leona

How Do You Want Me? (TV seriál)

Komedie / Drama
Velká Británie, 1998, 30 min

Režie: John Henderson
Hrají: Dylan Moran, Clive Merrison, Peter Serafinowicz, Frank Finlay, Mark Heap, Maggie Fox

komentáře
 ve filmotéce
v bazaru

Obsah:

Dylan Moran, známý ze seriálu BLACK BOOKS, se nám zde představuje jako Ian Lyons, trochu naivní a netaktní majitel zábavního klubu a především městský člověk. Jeho život obrátí naruby rozhodnutí jeho milované Charlotte, aby se po svatbě přestěhovali z Londýna do Charlottiny rodné vesničky. Podaří se Ianovi vyrovnat s životem na venkově a zároveň přesvědčit své nové příbuzné, že není nenapravitelný a zavrženíhodný darmošlap?   (tombender)

Komentáře uživatelů k filmu
všechny komentáře uživatele dezorz ****

hovori sa, ze ide o jeden z najlepsich humorno dramatickych anglickych sitcomov poslednych rokov. podla prvej casti sa zda, ze ano. viac posudiim az si pozriem komplet serial, ale nejaku dobu to musim odlozit, kedze ide o narodeninovy darcek a patrilo by sa to pozriet a zpo narodeninach. :) ale vyzera to velmi dobre a dylan moran je skutocne uzasny. o malicky kusicok lepsi ako v black books.

profil / všechny komentáře uživatele Ichabod **

Hrozné vyprávěcí tempo. Dávám přednost klasickému sitcomu pokud jde o britský humor.

profil / všechny komentáře uživatele wader *****

Dylan Moran je prostě BOREC všech borců! To co tu předvádí je srovnatelné jenom s Black Books.

profil / všechny komentáře uživatele tombender ****

Zajímavý sitcom těžící z rozdílů mezi měšťáky a venkovany. Spousta úsměvných momentů a taky pár opravdu vtipných. Black Books to sice není, ale na ukrácení dlouhé chvíle vřele doporučuji. Jo a nevěděl jsem, že Dylan Moran je schopen takových láskyplných pohledů :)

profil / všechny komentáře uživatele Trpish ****

Pohodový seriál o jednom městském chlapíkovi, který se přiženil na venkov a moc mu to tam nejde. Tradičně výborný Moran a jemu zdatně sekundující herci (Serafiowicz jako magorný bratr je perfektní) a povedený scénář, težící z jednoduché, ale přitom skvěle fungující myšlenky, dělají z tohoto seriálu perfektní odpočinkovou záležitost.

všechny komentáře uživatele pierre_k ****

Malá vesnická komedie, která příjemně plyne. Dylan Moran je v hlavní roli dle očekávání správný asociál vhozený do nehostinného prostředí, což vytváří prostor pro kupu velice vtipných situací. Celkově hezké 4 *.

Hodnocení uživatelů:
LEE04 ***