Reklama

Reklama

Sanford and Son

(seriál)
USA, (1972–1977), 51 h 24 min (Minutáž: 22–44 min)

Hrají:

Redd Foxx, Demond Wilson, LaWanda Page, Don Bexley, Whitman Mayo, Nathaniel Taylor, Robert Guillaume, Eric Laneuville, Pat Morita, Lynn Hamilton (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(135)

Recenze (3)

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - cena (1) - 30. ročník (za rok) 1972 - *Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Redd Foxx + nominace (5) - 31. ročník 1973 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Redd Foxx, 32. ročník 1974 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Redd Foxx, Nejlepší herec ve vedlejší roli - Whitman Mayo, 33. ročník 1975 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - Redd Foxx ()

Wintery 

všechny recenze uživatele

Nalákal mě na to JD a Turk ze Scrubs, řikal jsem si že musim taky něco vědět o televizní klasice ze 70-tých let a popravdě jsem čekal pouze eskapádu trapných hlášek, u kterých uslyšíte nadměrné množství "umělého" smíchu, jak to u mnohých sitkomů bývá, ale velmi příjemně to překvapilo, hlavně díky hlavnímu hereckému duu Redd Foxx-Demond Wilson, a čas od času se na další díl rád podívám.... EDIT: Bohužel většina epizod stále jen vaří stále dokola tu stejnou vodu, takže přestože je to zábavná podívaná, stačí vám pár dílů... How would you like one across your lip? ()

Galerie (50)

Reklama

Reklama