Reklama

Reklama

Penzion osamělých srdcí

  • USA Falling Inn Love
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Manažerka v sanfranciské společnosti vyhraje penzion na Novém Zélandu, rozhodne se opustit městský život a starou nemovitost předělat s pomocí fešáckého řemeslníka. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (51)

applause 

všechny recenze uživatele

Aha, překvapilo mě jak málo má tento film procent. Našla jsem jej na netflixu a schválně se nekoukala na hodnocení, ať jím nejsem ovlivněná. V poslední době jsem na romanticke filmy neměla opravdu štěstí, ale tenthle mi přišel docela povedený. Samozřejmě, že byl předvídatelný a jsou lepší, byl to spíše průměr, ale zároveň to byla příjemná oddechovka a místy i sranda. Klidně i doporučuji. ()

barny120 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická záležitosť. Je to naivné, ťažko uveriteľné a miestami trápne. Gejovia v kaviarni, rozbitý penzión opravený za mesiac, správanie hlavných hrdinov, happy end - je to nereálne. Film na štýl telenovely. No na druhej strane som od toho veľa nečakal, a keď som sa odosobnil od týchto vecí, dalo sa to pozrieť. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Už jenom ten úvod je děsivý. Afektovaná Christina Milian je natěšená odprezentovat svůj projekt před kolegy. Shodou podivných okolností jí to není umožněno. Pak se setká s přítelem, který rád chodí na kosmetiku, na romantické večeři, aby si záhy uvědomila, že se jejich vztah nikam neposouvá. A pak, světe, div se, vyhraje penzion na Novém Zélandu. Jenže na místě zjistí, že je to ruina. Hodil by se šikovný řemeslník... Zřejmě jsem se nechal zlákat Rogerem Kumblem (Velmi nebezpečné známosti), jinak si to neumím vysvětlit. Milian je mizerná herečka a výsledek působí tak, že i milovnice červené knihovny očekávají alespoň nějaký nápad. Ale ten nepřichází. Všichni jsou tu hodní a nápomocní, zaplatit nepotřebují. Řemeslník je samozřejmě fešák, který má rád cokoliv starého, čemu může vrátit lesk. Prostě příběh jak z pera německých autorek a Kumble by to měl raději zabalit. ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie, která má svoje příjemné a humorné momenty, ale po většinu filmu se zbytečně tlačí na pilu a ve výsledku to mnohdy nevyšlo moc dobře. Co se mi opravdu na filmu líbilo, byla idylka, která nastala mezi hlavní hrdinkou a obyvateli městečka. To jsem si opravdu užíval. Bohužel nemůžu jinak, ale musím jít pod průměrné hodnocení, i když jsem si film poměrně užil. Ale takhle by to nešlo. Opět se potvrdilo pravidlo, že méně je někdy více. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jedna, že jsem to vydržela až do vítězného políbení. Kdejaký hanbatý filmík z produkce bývalé NDR měl napínavější scénář než toto. Co vám budu vykládat, mladičká americká neohrožená statečnica, pochopitelně životem zklamaná, přijíždí na novozélandský venkov, kde je odhodlaná podnikat coby ekohoteliérka. Ihned po vystoupení z autobusu padne do oka jedinému volnému hrdinovi, charakternímu hezounovi se vším všudy, jemuž na udržitelnosti také nesmírně záleží. Je to pozorný, šarmantní kutil domácí, který na pilu ale nezatlačí ani omylem. Symetrický bodybuilder žijící za malebným větrem v domečku po babičce, kde si vesele včelaří a taky hlídá pípák, neboť je zároveň dobrovolným hasičem. S alkoholem to nepřehání, rád se dobře nají, má spoustu romantických nápadů, jako je třeba výlet k moři s piknikovým košíkem. Rád se ráchá v moři při západu slunce, ale dívka je rozumná, důkladně si promyslí, jak se svým životem naložit dál. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama