Reklama

Reklama

Blair Thumb, The

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor
USA, 2002, 28 min

Obsahy(1)

"Prstová" parodie na kultovní Záhadu Blair Witch. Skupinka mladých filmařů se vydá do lesa aby natočila dokument. Ve filmu účinkuje také známý herec a režisér komedie Ace Ventura 2: Volání divočiny, Steve Oedekerk. (Vojtino)

Recenze (4)

Deimos 

všechny recenze uživatele

YouTube/// Obsazení 4/10 Děj 5/10 Hudba 7/10 Efekty 7/10/// +dabing, atmosféra, dobrá technická stránka -na krátkometrážní animáč celkem dlouhé, docela to nudí/// Tak tohle mě moc nebavilo. Rozhodně to nemohu tolik vychvalovat jako parodii na Star Wars, která mě prostě bavila. Tady je to dost věrná kopie původního filmu s trochou humoru a jiným překvapujícím koncem. Jenže strávit u toho skoro půl hodiny, to si už můžete pustit samotný film a dostanete lepší zážitek a nebude mít pocit promrhaného času. Takže i když je to povedený, tak jen to prostě nestačí./// Celkem 55%/// ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jak už tu psal SOLOM - Oedekerk je magor. A tímhle to jen potvrzuje. Parodie na Blair Witch už tu byla. Ale né v téhle (prstové) podobě. Za ten nápad si to určitě zaslouží palec nahoru. Haha. Nakonec to ani nebylo tak tragický jak jsem čekal a snímek i párkrát pobavil. K mé větší spokojenosti by to ale chtělo rapidně zkrátit stopáž. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jelikož nesnáším Záhadu Blair Witch, tak jsem si tuhle „palcovou“ parodii moc neužil. Na rozdíl od filmu, jsem se tu ovšem alespoň trochu bavil „asi dvakrát zasmál „, takže zvednu hodnocení o deset procent. Steve Oedekerk je magor, ale má dost příznivců o čemž svědčí oblíbenost některých jeho celovečerních filmů. ()

Reklama

Reklama