Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Škola hrou s našimi známými střapatými postavičkami v dalším pokračování báječné mozaiky pro nejmenší děti. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

nobodyx odpad!

všechny recenze uživatele

Toro je hrůza čím v Americe krmí svoje děti. A nám do Čech toto ČT dováží, aby naše děti také něco měli z této kultury. Tenhle seriál je vhodný pro postižené děti, ( nemám nic proti handicapovaným dětem), ale pro normální dítě se toto vůbec nehodí. /AngelAnglie - ne všichni co stojí ve fabrice u pasu, jsou lidé, kteří mají omezené vidění světa, co když prostě nemohli najít jinou práci? A až dostuduje bude se točit ještě nějaký film, když se Barrandov zprivatizoval, což byla chyba, kterou kritizovali všichni z filmařské branže, např. Menzel, Krejčík.. Jen aby pak AngelAngie nemusela do fabriky k pasu a může si pak u toho pasu mysletže to není náplň jejího života, ale nutnost, aby přežila a nebyla bezdomovec. ()

MartyMcFly89 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad pro většinu lidí, kteří k tomu přistupují jako k seriálu pro děti. Zlatý Magion, na ten nic nemá. Kouzelná školka také není úplně špatná. Tohle je. Americké filmy jsou dobré, některé seriály také. Ale to, co Amíky tvoří, neboli to, co sledují jako děti, to je třeba Sezam. České dítě, český dospělý, to prostě nemůžou pochopit. Je to úplně odlišná mentalita (jako bych slyšel Orlíky). Ale celé dětství jsem spal s povlakem na peřinu v motivu Sezama. ()

Reklama

ElisD 

všechny recenze uživatele

Musíme si uvědomit, pro jaké děti seriál vznikl a možná nám příjde o něco méně dementní. Bylo to pro zanedbané děti z (převážně) černošských ghet v USA, zkuste se na ten seriál podívat z tohoto pohledu... Co se mi líbí, že narozdíl od různých dětských seriálů neobsahují násilí (všimli jste si, že většina dnešních seriálů pro děti řeší nějaké smrtené nebezpečí? Proč mají děti řešit denodenně smrtelné nebezpečí...???) ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

V TV je bohužel málo pořadů na které můžou rodiče koukat spolu s dětmi aniž by utrpěli psychickou újmu (obě skupiny). Tenhle seriál je naštěstí výjimkou. No žádné intelektuálno tam opravdu nenajdete, ale myslím, že tříleté dítě předčítáním Goetheho či Kirkegaarda asi moc nezaujmete. Vtipné scénky mi připomínají kdysi mnou velmi oblíbený Malý televizní kabaret s Jitkou Molavcovou a spol. (i když ten byl pro starší děti). Prostě Bohoušek je jednička a synovi se to velmi líbí. Souhlasím s bo.rcem, že kdo nemá děti a nemůže sledovat jejich reakce, těžko to ohodnotí. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl řekl, že může existovat zábavný a občas poučný (současný) pořad pro děti, který zároveň může sledovat i dospělý a neumřít u toho nudy, nebo vzteky… Tohle je ten případ. Děti myslím do čtyř, nebo pěti let, pro který je tento pořad nejspíše určen. A poměrně originálně pojaté scénky s občasným zpěvem v rychlém sledu jsou prostě to, co dítě potřebuje, abyste udrželi jeho vnímavost. Pochopitelně, že se nejedná o žádné velké intelekt rozvíjející představení, ale zábavné to podle mého názoru je. 7/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama