Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marta – to je show plná humoru, hudby a rozhovorů s těmi nejznámějšími osobnostmi, o kterých se dozvíte zase něco nového! Populární zpěvačka Marta Jandová se představí ve svém novém pořadu poprvé coby moderátorka. Je spontánní, emotivní, má ráda humor a nebojí se udělat si legraci sama ze sebe. V každém díle přivítá dva hosty, kteří mají něco společného. Může to být profese, stejná záliba nebo schopnost, jeden mohl být pro druhého inspirací nebo je spojuje třeba jejich přátelství. Pro každého hosta si Marta připraví úkol nebo výzvu, kterou se host pokusí splnit. Vždy je to něco, co chtěl zkusit, případně si tak ověříme to, co tvrdí. Někdy to ale může být také splněné přání prvního hosta, a díky Martě se seznámí s osobností, se kterou si vždy přál se setkat. Můžete se těšit nejen na zajímavé rozhovory, ale především na show plnou překvapení, spontánní zábavy a hudebních vystoupení – nejen Marty Jandové a její kapely. (TV Prima)

(více)

Recenze (45)

Cesty timem 

všechny recenze uživatele

Já to na odpad nevidím. A to protože když to srovnám s koktašou, tak je to tak na dvě*. Navíc, jak tu už napsal "Romanstekl", zpívají tam naživo. Marta ikdyž tento pořad neumí (zatím), snaží se a zatím tam vždy měla hosty, které mám rád a dost mne to zajímalo. Co bude až jí takoví hosté dojdou? Nevím. Třeba to srazím na dvě *. Jejího tátu a jeho Olympic zbožňuju a děti slavných a zvlášť úspěšných jako Petr to mají hodně těžký a nechtěl bych z tohoto důvodu/pohledu třeba otce Jandu. A mnozí potomci to rovnou vzdají, zabalí nebo se věnují něčemu jinému v ústraní. Marta se snaží a ikdyž neposlouchám přímo její hudbu a skupinu, není jako zpěvačka špatná. Takže hodně štěstí! ... No a co, zkusila i tohle. ()

Emafera odpad!

všechny recenze uživatele

Marta Jandová není moderátorka, proto nechápu, proč si bere tak velké sousto a moderuje vlastní talk show. To není jednoduché ani pro zkušeného inteligentního moderátora se smyslem pro humor. Pištění, pochrochtávání ani hihňání u ženy jejího věku ale není ani vtipné, ani roztomilé. Viděla jsem jen jeden díl, ale pochybuji, že jiné budou lepší, pokud ovšem v natáčení bude někdo chtít pokračovat. Navíc úvodní znělka je opravdu brutální. Mohla zde alespoň zúročit to, že je zpěvačka, což se ovšem nepodařilo. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Martu Jandovou budu mít asi vždycky spojenou s kapelou Die Happy, kde mi jako zpěvačka opravdu sedí. Ani její sólová deska nazvaná Barvy není špatná, ale jako moderátorka už párkrát předvedla, že dobrá není. V talk-show Marta se to jen potvrdilo a to celkem brutálním způsobem, který hraničí s totálním nevkusem. Show Jana Krause na stejné televizní stanici to nesahá ani po kotníky a jako celek je to spíš trapné, než jakkoli vtipné... ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Komentáře k příspěvku většinově, možná stejně jako ten můj, nemají hlavu ani patu a jsou ubohé. Ikdyž jsem tu asi dle komentů jediná, kdo kapelu Die Happy a Martu samotnou sleduje celých téměř dvacet let. Marta možná není moderátorka a ničemu to nevadí, protože jako zpěvačka má pramalou konkurenci, ale snaha moderovat se cení, koukatelné to je, prostě si zve přátelé a úspěšnost pořadu je logicky i v hostech, kteří ne každému sednou, ale když mě hosti nezajímají, tak se přece na talk show koukat nebudu. V Krausovi si taky vybírám podle hostů, jestli se budu dívat, nebo ne. Úvodní znělka je každopádně super, přesně v duchu alba Barvy, a že jí dělá křoví stejná parta muzikantů jako na turné taky. Zvuková kvalita nic moc, ale za to může spíš prima. Pořad je v plínkách a může se jen zlepšit, neříkám že někdy dosáhne kvality divácky úspěšných talk show, ale fanoušek Marty se na to podívá rád, protože je v pořadu alespoň sama sebou, přátelská, lidská a srdečná, a na rozdíl od jiných moderátorů, kteří žijí před kamerou alternativní život, díky za to. Komentáře o tom, jak je protlačená do showbyznysu díky slavnému tátovi pobavily, jen je díky nim bohužel k mému smutku vidět, že si to tu někteří experti začínají čím dál více plést s facebookem, kde je každý trouba na všechno expert, aniž by si cokoli k tomu, co komentuje, zjistil. ()

gorerated odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu smutné kdo všechno u nás může být v televizi, a co hůř... označit se jako "talkshow" !! Jak někoho může bavit poslouchat krávu o tom, jak se baví s kreténama který nikoho ve skutečnosti nezajímají. Přesně kvůli těmto lidem a jejich debilním žvástům umírají děti v Africe, a možná ještě někde (ne že by mě to nějak sralo). Ale pokaždé když Marťa(n) otevře hubu, tak jeden černoušek pojde na ebolu. A když to samé udělá nějaký její host, tak vychcípá celá vesnice, voda zůstane otrávená a už nikdy tam nevyroste ani zrnko pšenice. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Marta Jandová na nabídku moderovat svou vlastní talk show kývla prý proto, že si chce vyzkoušet co nejvíce věcí, které jí život nabídne. Zároveň zdůraznila, že k moderování přistupuje s velkým respektem. „Já nejsem moderátorka, ale zpěvačka. A tak se i snažím svoji show moderovat. Prostě nehrát si na moderátorku, ale dělat to jako obyčejná holka,“ uvedla. [Zdroj: Super.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama