Fatální instinkt

USA, 1993, 91 min

Carl Reiner

Richard Gibbs

• Radyo

Není parodie jako parodie. Oproti Žhavým výstřelům, Připoutejte se prosím a dalším se tahle povedla výrazně méně, i když se zrodila v době, která parodiím přála. Některé vtipy jsou skutečně vtipné, ale další jsou zase tak nějak prostoduché. Ve chvíli nouze se na to dívat dá, ale komediálním fajnšmekrům bych to asi nedoporučil.(6.8.2002)

Velmi povedená parodie, člověk ale musí znát všechny filmy,které si bere na mušku a vychutnavat si to srovnání. Armand Assante nemá chybu.(8.3.2003)

• Renton

Scénář: David O'Malley(23.3.2009)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,839,327Tržby Celosvetovo $-║ Dosť sa to utápa v nevýraznosti a tom prílišnom tlačení na pílu, hlavne aby tam bol zábava ale či skutočne smiešna, to už je v tomto prípade dosť často problém. /30%/(2.1.2009)

• BadoXXII

Nie je to taká hrozná paródia. Niektoré scény sú vydarené a smial som sa nahlas. Väčšiu časť filmu vypĺňajú scény, ktoré sú vtipné veľmi málo alebo vôbec. Vždy je to ešte oveľa lepšie ako dnešné neskutočne trápne paródie (Toto je sparta, Date Movie atd...) 40%(1.1.2009)

Ned Ravine, jako svědomitý policista, svědomitě zatýká delikventy, které vzápětí v roli advokátá vysekává z nejzapeklitějších obvinění. Na jeho straně stojí pouze oddaná sekretářka Laura (L: Odvezu vás domů" Ned: "Mám tady auto." L: "Potáhnu vás."). Proti Nedovi se staví trojice, která chce jeho smrt - propuštěný delikvent Max Shady (jediné profesní selhání) s vytetovanými citáty Barta Simpsona na těle, dále rafinovaná manželka Lana a movitá klientka Lola (Ned:"Tuto ženu neznám a nikdy jsem s ní nesouložil v ledničce"). Ned se svým netečným výrazem odvrací útoky na svůj život, což činí tento snímek velmi zábavným.(30.11.2008)

• Hunt

HUDBA: Richard Gibbs(23.4.2007)

Neprávem zapomenutý parodický nářez, v němž polda snaživě zatýká delikventy a pak je svědomitě obhajuje, souloží s podezřelou v ledničce nebo třeba proráží zeď zahradním traktůrkem. Mnoho scén je vygradováno do absolutního absurdna, což způsobuje, že se při sledování zostuzených erotických thrillerů bavím v místech, která byla předtím mrazivě napínavá.(5.8.2011)

• Dexter1

Sem tam som sa pobavil, ale hneď som na všetko zabudol. Podpriemerná komédia vhodná na dlhý večer, keď už nie je čo pozerať.(28.3.2009)

Velmi slušná parodie na noir filmy. Je akorát černá i akorát ztřeštěná. 65% hvězdiček(18.12.2010)

vynikajúca paródia.všetky parodované filmy patria k mojim obľúbeným takže som si ju rád vychutnal(18.6.2003)

Ďalšia s vydarených paródii, ktorá v tej dobe zašla, podobne ako napr. MLČANIE ŠUNIEK. Ak máte radi podobné filmy, nieje o čom debatovať.(30.4.2011)

"Nevypadám tak hloupý, jaký jsem" - to je geniální Nedova obrana před nařčením z idiocie.(28.12.2008)

• Brain-D

Další parodie, která si zalouskla tentokrát na : Základní Instinkt, Mys hrůzy a mnohé další.(20.3.2011)

Když jsem na to koukal jako 11 letý chlapec, tak jsem tomu moc nerozuměl. Když jsem na to koukal jako 17 letý hoch, tak se mi to líbílo no a když se na to podívám jako skoro 30 letý chlap, tak to zase tak vtipné není ... celkově 60%(13.5.2012)

Velmi zdařilá parodie,ale musíte znát ty filmy (Základní instinkt,Osudová přitažlivost atd),jinak to není ono.(6.4.2004)

Noirova parodie, a hned se tremi femme fatale najednou...Co vic si prat, obzvlast kdyz v techto rolich vidime Sherilyn Fenn, Kate Nelligan a Sean Young! :-) Vubec nechapu okolni nizka hodnoceni...Me to bavilo moc!(28.2.2011)

Pro mě jedna z vydařenějších parodií na filmy plné "drsných a složitých" hrdinů. Pár vynikajících fórů dá snadno zapomenout na trochu hluchá místa.(11.3.2011)

Velmi zdařilá parodie :o)) Ne tak dobrá jako Bláznivé střely, ale dobrá :o))(18.2.2008)

Extra dobrá a pěkně "suchá" parodie...."Vy umíte hebrejsky?......Ne, ale umím číst titulky"...........Pro mne lahůdka, proč to nefunguje na csfd, nevím, netuším, nechápu....(14.12.2010)

<< předchozí 1 2