Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sex, vražda a pomsta neboli nikdy zábavnejšie. Ned Ravine je policajt a neprekonateľný advokát v jednej osobe - v uliciach je množstvo zločincov, ktorých treba najprv chytiť a vzápätí ich obhájiť na súde. Ide totiž zväčša o obete spoločnosti a desivých drám z mladosti. Ned je natoľko pohltený svojou prácou, že nemá čas na svoju manželku Lanu, ktorá sa ho s milencovou pomocou rozhodne zabiť, aby po ňom mohla dediť. Rovnaký zámer má aj prepustený zločinec Max Shady, ktorý viní Neda z toho, že ho pred rokmi nedokázal obhájiť. Navyše má hrdina čo robiť, aby sa ubránil svojej zvodnej a bohatej klientke Lole, ktorá ho chce dostať do svojej postele. Pomáha mu síce milujúca sekretárka Laura, lenže tá má tiež dosť starostí vyrovnať sa s desivou spomienkou z minulosti... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Některé scény mě dostaly do kolen, ale většinou je tahle parodie méně povedená, scénky přetažené do absurdity v negativním slova smyslu a dialogy mají údernost jako sinusoida. Jinak je to parodie na Základní instinkt, Úplné bezvětří a ještě několik podobných thrillerů. Zkrátka ode mě celkově pozitivních 50% = 2+/5 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ned Ravine nevypadá tak hloupý jaký je, alespoň to tedy tvrdí. Vždyť aplikuje v praxi kamikaze kamasutru, v poklidu zvládá čelní střety s ženskou logikou, ladně odolává pokusům o ukončení jeho života a dokáže u soudu obhájit každého delikventa, kterého předtím zatknul. Já se s ním vždy bavím pětihvězdičkově a to až do chvíle, kdy se jedna z nejlepších parodií naprosto idotsky mění chvíli před koncem v trapný thriller. Nechápu, nerozumím a včas vypínám. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Před dvaceti lety jsme se tomu v kině coby mladí usmrkanci smáli, až jsme si museli pindíky držet, aby jsme se nepočůrali. Včera jsem nad tím trochu kroutil hlavou. Jasně, pár vtípků a dementních nesmyslů je v pohodě, jako v každé, i nepovedené parodii, ale jinak mi to po většinu času připadlo až docela trapné. Nevím, možná to dělá ten věk, nebo fakt, že tehdy jsme většinu parodovaných filmů měli čerstvě nakoukané a ještě živě v paměti. Ale soulož v lednici pobaví vždycky. ()

Vlkodlak13 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že neznám původní filmy, které tento snímek paroduje, takže jsem to bral jako normální či samostatný film se solidním humorem. Nejvíc jsem se smál u scén, kdy měla na botách něco přilepeného - toaleťák, papír, plechovku atp.. Dost mě rozesmála i ta scéna s kouřem v tom nevětraném podniku, pořád jsem si říkal, aby to nebylo jen pár vteřin a nepůsobilo nepromyšleně, nakonec to povedeně protáhli. Sice tam byly i nevtipné scény, ale to mi nevadí, protože kvůli těm vtipným se na to rád podívám znovu. Příkladem ty nejlepší: policista blbec co nepozná, že mu žena zahýbá, hlučné holení, "co skutečná žena dokáže se sponkou", Laura versus Lola, cigareta v nose, "tichý" odchod milence, srážka s autobusem, polití vodou z kelímku, větrák v autě a následný účes, cesta dodávkou, nekonečný zásobník při střelbě ve vlaku a mnoho dalších. Hlavně nesmím opomenout i všudypřítomného trumpetistu. Taky mě překvapil ten závěr, který se zajímavě změnil na thriller. ----- Tento film rozhodně doporučuji. Pro ty co se rádi zasmějí nebo kouknou na své oblíbené snímky v novém světle je tento film jako dělaný. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama