Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do voleb zbývá pár posledních týdnů a Washington zoufale shání presidentského kandidáta. Někoho, kdo s určitostí prohraje. Volba padne na Mayse Gilliama (Chris Rock), neznámého politika okrskového formátu. Mays záhy zjistí, že je jen nastrčenou figurkou a rozhodne se, že si kampaň pořádně užije. Z bratra Mitche (Bernie Mac) udělá kanditáta na vicepresidenta a rodinný tandem si začne získávat přízeň Ameriky. Scénáře, režie i hlavní role se ujal populární komik Chris Rock. Povedená komedie o tom, jak obyčejný kluk k presidentování přišel, se stala nečekaným hitem a potvrdila, že vysoká politika je vlastně veliká legrace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

reqiuem 

všechny recenze uživatele

přesně jak tady někdo řekl, spusta hodně ftipnejch postřehů: "když je Vám 18, tak můžete jít do války, ale panáka si můžete dát až od 21"(ten se mi líbil nejvíc :) a proslov o amaterech v závěru byl taky docela chytrej(i když to nechci nijak snižovat, tak každá blbost se dá říct chytře) ale na druhou stranu je to v zápětí kompenzováno tunama kravin, i když je fakt, že některý věci jinak, než polopatě do těch americkejch palic nenalijete ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

God bless America. And no place else. Místy docela vtipná a dojemná černošská komedie se všemi typickými atributy - neřízeným, chvílemi hloupým či nevkusným humorem, ztřeštěnými nápady, občasnými dobrými fóry a především pro mne jen těžko skousnutelným Chris Rockem, jehož herecký projev i styl humoru mně jdou kapku proti srsti. That ain´t right. ()

Reklama

Ravi odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle má být zábavná komedie? Ne, tohe je trapnost sama. Snaha o vtip za každou cenu je mi přímo protivná. Hláškující černoch, který dělá zábavu ve stylu: "bla bla - he he" a kouká do vajíček, nevim proč. "Tohle není správný, tamto není správný" a co jako? Prezidentský kandidát v Addidas mikině a s naušnicema. To není humor, fakt ne. Kdy to humor je? Ve filmu Absurdistán, tady ne. 10% filmařům, ale = 0/5 ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Průměrná černošská komedie. Naštěstí Chris Rock není Edie Murphy a tak se ve filmu objevují i herci ostatních etnik. Každý by měl být čestný, upřímný a starat se o své blízké. To je celé poselství filmu. Moc humoru ho nedoprovází a šperkování poselství černošskou kulturou mě teda taky ani trochu nebralo. Ale v jistém smyslu se to dá brát jako podobizna americké společnosti. ()

Dinoo 

všechny recenze uživatele

Skvelý film o politike takej akú nemôžte vidiet nikde inde ako vo filme. Vo filme sa napríklad môžte dozvedieť ,že USA robí výcvik šlapiek pre kandidáta na prezidenta USA :D Film ma niektoré krásne gagy na ktorých som sa naozaj nasmial dobre.Ďalej ma upútal voličský autobus Mayse Gilliama ktorý bol perfektný :) Je to taký černošský film o politike kde aj prevláda černošská hudba ,hiphop a podobne. A krásna hláška padla nielen raz vo filme " I'm government i can do everything " veľmi pekná a pamätná hláška :) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Jméno hlavního hrdiny Mayse Gilliama bylo vytvořeno kombinací jmen dvou oblíbených newyorských hráčů baseballu z padesátých let. Prvním byl Willie Mays z New York Giants a druhým Junior Gilliam z Brooklyn Dodgers. (ArsenalEagle)
  • V časti filmu, keď Chris Rock utekal so starou ženou z budovy, ktorá mala vybuchnúť, sme mohli vidieť, že v ruke mal namiesto skutočnej mačky len plyšovú hračku. (ČSFD)

Reklama

Reklama