Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry a Sally se seznámili při cestě autem do New Yorku, když ukončili svá studia na univerzitě. Oba od počátku spojuje cosi nevyřčeného, přesto mezi nimi v tuto chvíli nevzniká žádný vztah. Po nějaké době se znovu a znovu potkávají a mají pocit, že se stále více znají. Poněkud ztřeštěnému Harrymu se prostořeká a temperamentní Sally stále více líbí, zatímco ona k podobnému názoru přichází postupně. Jejich osudy mezi tím „na čas“ překříží důležitější setkání… S lehkostí namíchaný divácký příběh, s vtipem, nadsázkou, lehkým nádechem hořkosti a dobře odpozorovaných životních situaci natočil v roce 1989 režisér Rob Reiner. Postavu Harryho s neobyčejnou přirozeností a šarmem hraje Billy Crystal, představitelkou Sally se stala Meg Ryanová. (Česká televize)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Myslím, že by tady měli upravit informace - Bonton tento film na Blu-ray vůbec nevydal, jelikož nakonec podle jejich oficiálního prohlášení neobsahovalo český dabing, takže to odsunuli prozatím na neurčito (zdroj: facebook stránky filmarena.cz). Část e-shopů už ho ze své nabídky stáhla - proč tak ještě neučinil Popron, netuším:-)

swed

swed (hodnocení, recenze)

JUWA: Myslím, že na tom není nic složitého. Postačí, když si na místě B. Crystala představíš sám sebe. Ta scéna je prostě nečekaná, vtipná a navíc zakončená skvělou pointou.

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Bol by niekto tak dobrý a vysvetlil mi pointu scény,kde Meg Ryan predsteira orgazmus? Všetci ju považujete za geniálnu,takže asi mi niečo nedošlo....

Související novinky

Zemřela Carrie Fisher, hvězda Star Wars

Zemřela Carrie Fisher, hvězda Star Wars

28.12.2016

Řada lidí dnes vyšla z promítání Rogue One a zjistila, že rodina z předaleké galaxie přišla o jednoho ze svých stěžejních členů. V 60 letech nás totiž opustila Carrie Fisher, představitelka princezny… (více)

Kuchařka na plátně

Kuchařka na plátně

04.05.2006

Jedna z mála žen za kamerou, které se povedlo získat si respekt v Hollywoodu, natočí životopisný film o famózní kuchařce Julii Powellové podle její autobiografie. Režisérka a scénáristka Nora Ephron,… (více)

Reklama

Reklama