Reklama

Reklama

Třeba mě sežer

(seriál)
USA, (1997–2003), 54 h 19 min (Minutáž: 21–23 min)

Tvůrci:

Steven Levitan

Hrají:

Laura San Giacomo, George Segal, Wendie Malick, Enrico Colantoni, David Spade, Brian Posehn, Rena Sofer, Simon Templeman, Rebecca Romijn, Rhoda Gemignani (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(148)

Obsahy(1)

Žurnalistka Maya Gallo chce navštívit svého tatínka, pracujícího v módním časopise Blush, až ji tatínek přesvědčí, aby zde pracovala. S tupými modelkami a otravnými mužskými ale nebude lehké časopis zvelebit... (maroon93)

Recenze (9)

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to lepší ze sitcomové tvorby přelomu tisíciletí. Bohužel ale v ČR nerozšířeno a v USA se nejspíš tou dobou kochali koncem Seinfelda a Přáteli, takže asi taky ne, nicméně počet epizod svědčí o tom, že to až takový propadák nebyl. Oproti tomu v dnešní době o kvalitní sitcom člověk nezavadí, tak aspoň je čas sjíždět staré epizody. A snad i nejlepší long-running work-com, který jsem viděl. A rozhodně určitě naprosto a jednoznačně jediný z takovéhoto prostředí. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele

Kdo chce zavzpomínat na kopírky velké jako lednice, pevné linky se zakrouceným drátem od sluchátka, laptopy tlusté jako Vojna a Mír, CRT monitory zabírající polovinu plochy kancelářského stolu, a život bez všudypřítomných mobilů, je zde správně. Devadesátky v redakci módního časopisu v New Yorku. Klasická US sitcomová oddychovka, občas ne moc vtipná, ale neurazí. Nutno ovšem podotknout, že koncem milénia byly v tomto žánru k vidění mnohem kvalitnější řachandy! 60% ()

Reklama

danecek24

všechny recenze uživatele

Zlatý Glóbus - nominace (7) - 56. ročník (za rok) 1998 - Nejlepší seriál (komedie / muzikál), Nejlepší herečka v seriálu (komedie / muzikál) - Laura San Giacomo, Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - George Segal, Nejlepší herečka ve vedlejší roli - Wendie Malick, Nejlepší herec ve vedlejší roli - David Spade, 57. ročník 1999 - Nejlepší herec v seriálu (komedie / muzikál) - George Segal, Nejlepší herec ve vedlejší roli - David Spade ()

Noviik 

všechny recenze uživatele

Povedený sitcom odehrávající se v prostředí pánského časopisu Blush, který je typický svým sexistickým pohledem na ženy. Můžete zde vidět zápletky děvkařského otce s jeho v mládí zapomenutou dcerou, fórky malého Finche, vysloužilou modelku Ninu a její věčné pošťuchování s fotografem Elliotem a hlavně hloupé modelky. Fórky jsou možná občas známé od jinud, ale každopádně jde o jeden z lepších sitcomů. ()

Scio 

všechny recenze uživatele

Místy skoro geniální jednoduchá odreagovačka z prostředí populárního časopisu. Celé je to velmi úsměvné, dobře poskládané a hlavně se u toho nemusí přemýšlet. Postavy jsou dobře zahrané a každá jiná, přesto k sobě dobře pasují. Já osobně jsem si nejvíce oblíbil Finče v podání Davida Spade. Mohu jen vřele doporučit! ()

Galerie (95)

Zajímavosti (3)

  • V každé epizodě je na Jackově (George Segal) okně nová květina. (slatkac)

Související novinky

Zemřel herec George Segal

Zemřel herec George Segal

24.03.2021

Ve věku 87 let zemřel v kalifornské Santa Rose americký herec George Segal. Zprávu médiím oznámila jeho manželka Sonia s informací, že příčinou úmrtí byly komplikace po operaci srdce. Držitel dvou… (více)

Reklama

Reklama