Reklama

Reklama

American Hero

  • Velká Británie American Hero
Trailer 2

Obsahy(1)

Melvin (Stephen Dorff) žije bláznivým životem v New Orleans. Je potížista milující alkohol, drogy a ženy. Má to však jeden háček, vlastní super schopnosti. Brzy mu však dojde, že pokud nechce přijít o opatrovnictví svého syna, musí se změnit. Proto začne bojovat proti zločinu. (Aaron.)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (22)

Sharlis 

všechny recenze uživatele

Ťažko povedať, že by bol film úplným sklamaním, pretože očividne to bolo natočené s nízkym rozpočtom. Ak to vezmem v úvahu, tak je to zvládnuté dobre. Cítil som tam tu dusnú atmosféru mesta a pomerov. Bohužiaľ vo filme chýba akcia. Respektíve žiadna tam nie je (okrem jedného prevrátenia auta z traileru...) a to budí jednoznačný pocit sklamania, pretože stopáž je tak vyplnená inými prvkami (napr. problémami v rodine) a to film kazí a vyslovene mi to rýchle miešanie žánrov vadilo. Niektoré veci tam proste nemali byť a mali byť nahradené akciou. Potom by to bol úplne iný film. ()

angloumene 

všechny recenze uživatele

Nevím, asi jsem nepozorný divák, ale tak nějak mi unikl smysl tohodle dílka. Nedozvěděla jsem se nic jiného, než co je uvedeno ve zdejším popisu filmu (který je, jak můžete vidět extrémně stručný) a vlastně jsem ani neviděla nic, co by mě mohlo nějakým způsobem zaujmout. Další slabou stránkou Amecican Hero je to, že je až překvapivě nudný. Na druhou stranu oceňuji přestárle študáckou atmosféru, kterou tohle dílko nabízí, nic dalšího už ale nepřináší a to je určitě škoda. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ale jo, příběh o white trash, co má nadlidský schopnosti (a zprvu s nimi samozřejmě mrhá, aby pak mohl nastolit v jednom americkým zapadákově pořádek a klíd), mě nakonec i docela chytil. Líbí se mi, že to Nick Love natočil tak jako... 'so fuckin' what'. Určitě to není film pro žrouty soudobých komiksových sraček (čest výjimkám), žádné srdceryvné bezduché scény, se scénářem jak od houfu vymletých opic, ani žádné epic epic epic epic epic CGI scény. Tady se spíš hraje na tu sociální strunu, ale i v tomto případě velice lehce. Stephen Dorff jako Melvin (naštěstí si nevybral žádný gejský suprhírous jméno) je perfektní, týpek, co by všechny ty Wolveriny, Antmany nebo Deadpooly vysmrkl s jednou rukou v prdeli a s druhou v kokainem prohnaným rypáku B-) ()

dragoliz 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá sonda do života jednoduchšieho Američana s posolstvom, ktoré jasne vraví o tom, že netreba (v tomto prípade) autá prenášať, ale stačí byť hrdinom pre tých, ktorých máme radi. To by ušlo, rovnako tak aj postavy, ktoré sa zdajú byť dostatočne real a zaujímavé. Škoda len, že sa to celé točí nejak na mieste, nemá to nejakú poriadnu zápletku a z môjho pohľadu to mohlo byť pojaté pokojne aj o dosť komediálnejšie. Ten príbeh sa celý čas nejak nikam neuberá, nie je nikam nasmerovaný, čo, treba doplniť, môže byť zámerne motivované povahou hlavnej postavy a jej nevôľou konať - mňa to ale nebavilo. Ak by som mal niečo vyzdvihnúť, bude to určite technické prevedenie - film je skvele natočený a aj následne dodané efekty sa veľmi vydarili. Škoda len, že na atraktivite vizuálu nepridali zaujímavejšie lokácie, ale to už sa musíme opäť obracať niekde inde. Na druhú stranu je zas asi nadmieru obtiažne vybrať lokácie pre film "zo susedstva" tak, aby to nakoniec nepôsobilo monotónne. No... American Hero je taká dobre pozerateľná nudička... 40% ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Snad jedině díky pěkným trikům z After Effectu jsem vyloudil jednu benevolentní hvězdičku, jinak bych se i zdráhal snímek doporučit. Jdete na akční pecku se syfy námětem a dostanete žebrácký vývar z Henkoka, okořeněný takovou dávkou zbytečných žvástů, div že nezatoužíte taky po nějaké té superschopnosti, abyste si telekineticky vyrvali oči z hlavy ven a ostentativně s nimi mrskli na plátno vašeho provinčního kina a American Zero už tak neměli šanci nikdy vidět. Užvaněný děs s totálně otravnými antihrdiny! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • V 77. minúte, keď Lucille (Eddie Griffin) presadá do bieleho invalidného vozíka, je vidieť, že jej biele podrážky sú celé špinavé. To by ale nemali byť, keďže nevie chodiť. (Budisovie)

Reklama

Reklama