Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Indičtí celníci sice pouštějí auta z přístavu, ale všechna musejí zůstat za plotem, protože chybí klíče k jejich odemčení. Posádka je před plotem, auta odemknout umí, jenže nesmí za plot. Takže pár hodin a desítek kilometrů jízdy navíc pro sadu náhradních klíčů a prekérní situace je v rekordním čase vyřešena. Již týden od připlutí lodi jde posádka startovat motory. Jde, ale nestartuje. Protože pouze stroje tvořící žlutý cirkus se dokážou pokazit pouhým stáním v kontejneru. Ale tím se nikdo zaskočit nenechá. Úvodem je jen třeba oslavit svátek obou Marků, zjistit, proč Polák Radek, který měl přiletět, nepřiletěl a v ostrém provozu zaškolit Lukáše, který absolvuje svou první samostatnou jízdu po autoškole. Konečně se to řízení může v Indii pořádně naučit. A velká cesta domů z Indie přes Banskou Bystrici až do Prahy může začít. (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak kdo má a nemá rád pálivé jídlo už bychom věděli. Těším se, co zajímavého se o Indii dozvíme příště. Nemá to ani zdaleka takové grády, atmosféru a humor, jako počátky trabantího cirkusu, ale podívat se na to určitě stále dá. Už to celé jaksi moc není ani o té cestě, jako spíše jakási autorská onanie jednotlivých postav. Snad jen Marek Slobodník zůstává stále stejným srdcařem a už jen kvůli němu stojí za to na seriál koukat. A také mě trošku sere, že to je pořád nějaký takřka hotýleček se snídaničkama a spršičkama, kde je kurva nějaké spaní venku? Žlutý cirkus nám zbohatl a zpohodlněl, což je na kvalitě hodně cítit. Ale jak říkám, pořád se na to dívat určitě dá, jen už mi u toho tolik nestojí péro. Lepší 3 kousky. ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdyz vyprava vyjela z prelidnene oblasti na vyhlidku u chramu na venkovskou krajinu, pocitil jsem jistou ulevu stene tak kdyz se podarilo slozit na soucastky rozebrany motor. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten, kdo se už už těšil na cestu, nebyl jen Marek. Nicméně po třetím dílu musím říct, že se úvod už příliš protahuje a z indického prostředí člověk dostane jen pramálo. Místo toho se řeší hlavně jídlo, pití a polorozpadlé trabanty. Což o to, to k tomu patří, ale pořád čekám, kdy se to doslova rozjede a něco i uvidím. Nechci malovat čerta na Trabant, ale pojetí dokumentu se zatím zdaleka neblíží opěvované Jižní Americe. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ďaleko nedošli, a už stihli rozobrať motor trabanta do posledného dielu. A tak to má byť, to je presne to, čo sa od nich očakáva. –––– Levou rukou spravuješ trabanta a pravou rukou jíš. –––– Jde o to projet všechny místa světa a pak říct: V Banskej Bystrici je to krajšie. –––– Ale fakt se ozvi, kdyby ses cejtil... mrtvej. ()

papuchalk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velká slabota zatím. Nikam se nejede ani v tomto díle, maximálně od benzinky k bufetu a zpátky. Celou dobu jsem myslel, že koukám teprve na druhý díl a na konci jsem s hrůzou zjistil, že toto je už třetí. Vážně 3 díly ve kterých se nepohnou ani o 100km? Nakonec je však beru na milost za těch pár vtípků a nedávám odpad. Povedla se ta dřevěná soška nahrazující Radka, ta scénka kde řeší kterou rukou v indii jedí a kterou vykonávají ostatní potřeby (a opravujou trabanty..), a třeba to hadí kousnutí na konci taky pobavilo. Ale kurnik, proč dělají 3 díly ve kterých se nikam nejede, to fakt nechápu. ()

Reklama

Reklama