Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadský Montreal je novým domovom talianskej rodinky. Dcéra trávi všetok svoj voľný čas u psychiatra a syn rozmýšľaním o tom, ako im povie, že je gay. Lepšie než doma sa cíti v spoločnosti svojho kamaráta, ku ktorému sa presťahuje... (oficiální text distributora)

Recenze (32)

Biggles 

všechny recenze uživatele

Komedie o italske rodine, ktera se pristehovala do kanadskeho Montrealu. Tam se jim narodi dve deti. Zatimco rodice jsou tradicni italove, jejich dcera navstevuje psychiatry (s tim, ze u kazdeho vydrzi pouze jedno sezeni) a syn je gay. Synacek se odstehuje od rodicu ke svemu kamaradovi z detstvi a daji se dohromady . Po urcite chvili se mu znelibi zivot v utajeni a rozhodne se, ze to rodicum oznami i pres odpor sveho pritele. To by bylo k zapletce. Rekl bych nadprumerna komedie ve ktere je nekolik opravdu dobrych scen. Hlavne v prvni puli jsem se bavil opravdu hodne, v druhe pulce trochu ztraci dech. ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale ta rodina je v základu úplně stejná jako ta moje, viděla jsem ji v mnoha situacích z filmu. To bědování a rodičů, ty myšlenky dětí. Nejlepší scéna je ta, kdy matka přemýšlí nad tím, proč byli na svatbu od známých pozváni a jak se na svatbě budou chovat. A jak se z homofobů stávají "vyzrálí" osvícenci, kteří přece před sousedy a známými musí vypadat úplně nad věcí. ()

Reklama

alenka 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mi přirostla k srdci hned během prvních minut. Amélie to sice nebyla, ale vtipná karikatura italských přistěhovalců do Kanady byla přesně podle mýho gusta. A hlášky typu" Nikdo nám neřekl, že je pravá a nepravá Kanada. Ta nepravá je Quebec..." ty bych si dala zarámovat, kdyby to šlo. Lav ja Paul Sorvino! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Příjemně praštěná komedie z vděčného italského prostředí. Naprosto dementní český název „Moje divoká italská svatba“ se jen snaží dělat z lidí blbce a nacpat jim něco úplně jiného, než by čekali. Tohle je komedie o problémech jednoho gaye, takže svatba je tu naprosto vedlejší a dokonce ani není jeho. A divoké je všechno ostatní. ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Asi bych ocenil, kdyby to byla čistá komedie, ideálně odvyprávěná zrychleným krejzy italiáno tempem mladíkovi na lince důvěry. Ten začátek mě dost bavil, pak přijde pomalejší romantičtější část a měl jsem problém si zvyknout. Potom teda přistoupím na rozházenější styl hry, nicméně už je to přiliš mělké. Spoiler - vynechal bych pasáže gay-městečka, sestru oženil s psychologem a ze svatby udělal pořádnou komedii. Takže tři hvězdy za nadprůměr, kterému přece jenom něco chybí, ale zároveň má velkou italskou sílu :). ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama