Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kanadský Montreal je novým domovom talianskej rodinky. Dcéra trávi všetok svoj voľný čas u psychiatra a syn rozmýšľaním o tom, ako im povie, že je gay. Lepšie než doma sa cíti v spoločnosti svojho kamaráta, ku ktorému sa presťahuje... (oficiální text distributora)

Recenze (32)

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* spojení zábavy, coming outu a horkokrevné italské mentality jsem už víckrát viděl, ale evidentně to k sobě pasuje a vysledky jsou potěšující. Příběh nepůsobí křečovitě a trapně a herecké výkony to nekazí. Co víc si přát od lehké komedie - pobaví.a proto doporučuji. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Pravá italská...:) Svěží, bláznivý, zábavný a mile vtipným způsobem vyprávěný příběh o jedné (ne)obyčejné taliánské rodince. Fešný Luke Kirby nám prostřednictvím svého vyprávění předkládá náhled do svého života a jeho horkokrevné rodiny, jejích vztahů a prudkých charakterů, zejména obou rodičů. Skvělý Paul Sorvino a Ginette Reno a také Mary Walsh coby matinka jeho přítele. Zároveň skládám poklonu jejich fenomenálnímu dabingu v podání Oty Jiráka, Jany Bouškové a Simony Stašové. ()

alenka 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie mi přirostla k srdci hned během prvních minut. Amélie to sice nebyla, ale vtipná karikatura italských přistěhovalců do Kanady byla přesně podle mýho gusta. A hlášky typu" Nikdo nám neřekl, že je pravá a nepravá Kanada. Ta nepravá je Quebec..." ty bych si dala zarámovat, kdyby to šlo. Lav ja Paul Sorvino! ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Příjemně praštěná komedie z vděčného italského prostředí. Naprosto dementní český název „Moje divoká italská svatba“ se jen snaží dělat z lidí blbce a nacpat jim něco úplně jiného, než by čekali. Tohle je komedie o problémech jednoho gaye, takže svatba je tu naprosto vedlejší a dokonce ani není jeho. A divoké je všechno ostatní. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama