Reklama

Reklama

Lék na zármutek

Trailer

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Aster žije s matkou Cami. Ohrazuje se proti jejímu životnímu stylu, proto místo toho, aby s ní žila v obrovském domě, má na zahradě postavený karavan. Když se od Cami dozví, že její otec Craig dostal infarkt a zemřel, musí jet na pohřeb. Tam se setká s Rachel, se kterou Craig žil. Craig měl s Rachel ještě druhé dítě, malou Talulah. Aster by zajímalo, jak je to s jeho závětí, zda jí a Talulah něco odkázal, měl dost peněz. Cami uvaří večeři a jede se podívat za Rachel. Ta mu řekne, že Craig už půl roku neplatil hypotéku, vše kromě jejich osobních věcí půjde do dražby. Cami ale oznámí, že od ní pomoc nepotřebuje. Zanedlouho ale za Cami přijede i s Talulah. Z důvodu Craigových dluhů už jim zabavili a zamkli dům. Budou bydlet v karavanu, takže se Aster musí přestěhovat do domu. Rachel však Talulah zakáže, aby do domu chodila, budou pouze v karavanu. Když jedou Cami a Aster do města, vezmou Talulah sebou. Aster matce oznámí, že už se nevrátí na vysokou školu, což jí velmi rozčílí. Snaží se jí přesvědčit, aby to nevzdávala. Aster jí vyčte, že ona už dva roky nedopsala žádnou novou knihu a před všemi se jen schovává. Navíc po rozvodu s Craigem s nikým nerandila. Když se Rachel dozví, že Craig neplatil ani pojistku, takže nedostanou žádné peníze, odjede se do baru opít. Cami jí nabídne, že jí pomůže najít skulinu, aby alespoň něco dostala. Rachel jí řekne, že si ale půjde najít práci. Aster půjde s ní, protože Cami požaduje, aby platila nájem, když nepůjde zpět na vysokou školu... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film má vo svojom názve aj ústrednom motíve zármutok, lenže ten sa mu nepodarí preniesť na diváka. Divák sa cíti indiferentný k situácii, vôbec necíti nejakú bolesť, ktorú má postava prežívať. Preto mi neprišiel bezobsažný, ale taký prázdny. ()

Triginal 

všechny recenze uživatele

Jděte s prominutím do háje s kritikou! Tenhle snímek se na rozdíl od vždy stejně schématicky vyznivajících filmů, co na PrimaLove můžeme vidět, naprosto jasně a jednoznačně vymykal. Málo herců, takže jsem měla přehled o tom, kdo je kdo, dobře se na ně koukalo a dobře se koukalo i na to prostředí, ve kterém to bylo zasazeno...Žádné svítívé barvy a schématično, skvěle jsem si u toho odpočinula. Za mě 3,5* P.S. Kdo by tipnul, že hlavní hrdinka filmu Heather Graham rok od natáčení oslavila celkem významné kulatiny a absolutně, ale absolutně na to nevypadá :O ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Kanadská dramatická píčovina o dvoch rozpadnutých rodinách a vzťahoch medzi nimi. Nič, absolútne nič, čím by to vedelo zaujať. ODPAD! ()

Mr. Movie 

všechny recenze uživatele

Sobota Prima love a film. No co čekat. Asi krimi kde jsou dva podezřelí a jeden z nich to určitě je. Navíc je jasné kdo. O to víc mě tento snímek překvapil. Celkem pohodově plynoucí příběh, který zpestřily hlášky pubertální dcery. Jistě se filmu dají najít chyby, ale kdo  nepotřebuje ve filmu střílení a jekot, tak tento film je tím pravým. Za mě poctivý 3* ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama