Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drogový překupník Reese Feldman, který žije navenek spořádaným životem ctihodného otce rodiny a stará se o nadaci pro propuštěné vězně Na dobré cestě, na své jachtě zavraždil Terrence Meyerse, který nechal spadnout jedno z jeho letadel převážejících kokain – a ne ledajaký. Nový, prakticky nezjistitelný druh má přitom stejné účinky jako klasická droga. Policista David Starsky dostává ve stejné době nového parťáka Kena Hutchinsona, zvaného Hutch… Zatímco Starsky bere svou úlohu policisty smrtelně vážně, Hutch se při výkonu svého povolání spíš baví a nenápadně se snaží, aby mu příležitostně něco „uvízlo za drápkem“. Tak je tomu i v případě nalezeného Meyerova těla, které vyplavila voda. V kapse zavražděného Terrence najde promočené bankovky, které okamžitě zmizí v té jeho. Když zjistí totožnost oběti, hovoří nejprve s jeho bývalou milenkou Heather, která je odkáže na člena motorkářské bandy. Ten ale momentálně sedí, takže se za ním vypraví do vězení. Velký Earl jim prozradí, že Terrence byl ve spojení s Reesem Feldmanem. Oba mu totiž dělali tělesné strážce a byli pověřeni ochranou jeho transportů drog. Dostávají také balíček koksu, který jim zprvu připadá jako umělé sladidlo. Starsky se ale na vlastní kůži přesvědčí, že se skutečně jedná o nový druh kokainu vynikající úrovně… Policistům někdo usiluje o život: Hutchův dům vyletí do povětří a je zraněn malý Willis, o něhož se Hutch stará. Po Starském zase někdo střílí. Nakonec naleznou muže, který byl podplacen, aby je zlikvidoval. Jedná se o Korejce, jehož synek je dokonalým vrhačem nožů, což oba poldové opět zakusí na vlastní kůži. Ještě štěstí, že Hutch ovládá korejštinu, a tak se dozvědí, že muže najal sám Reese Feldman. Chce je zlikvidovat, protože ohrožují jeho obchody. Ten největší se ale teprve chystá… (TV Prima)

(více)

Recenze (496)

golfista 

všechny recenze uživatele

Abych se přiznal, tak netíhnu ani k Benu Stillerovi, ani k Owenu Wilsonovi. Ale těch nových komedií moc nevzniká, tak co si máte půjčit :) ... Byl jsem příjemně překvapen (to bývám rád). Svižně natočené v prostředí a stylu dokonale navozujícím sedmdesátá léta (a už to byl u mě předpoklad úspěchu :). Režisér na odkazy ke "klasickým" filmům netlačí, ale vystoupí před vámi přesvědčivě (holubi na závěr mě dostali !) .... Původní seriál jsem neviděl, takže závěrečné "předání štafety" od původních představitelů na mě nezapůsobilo až tak, ale vyplynula z něj možnost dalšího pokračování - už teď se těším :) ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Stylové, zábavné, skvěle natočené. Přesná atmosféra a fajnový celkový feeling. Doufám, že dvojka bude hodně brzy, protože se mi po kamarádech prostě stejská. Původně jsem si myslel, že v mých očích mají náběh na maximální hodnocení pouze některé momenty, ale když i týden po druhém shlédnutí pořád s úsměvem ve tváři vzpomínáte na chytré gagy a hypervtipné slovní přestřelky, nelze než přimhouřit očko a zvednout hodnocení na pět hvězdiček. Přestože mě takový Zoolander nijak výjimečně nebere a za svojí Starskymánii se upřímně stydím. Phillips - Stiller - Wilson na hrad. Amy a Carmen ke mně do postele! ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Problémem této jinak pohodové retro zábavy je, že spousta situací je nedotažených. Mnoho scén se slibně rozjede, že si člověk v duchu musí říct "Tak teď to bude legrace", ale bohužel, slibné vyvrcholení či zdařilá pointa se nekoná. Ale je tu i pár geniálních gagů (např. scéna s koněm na narozeninové oslavě), pohodová atmosféra z celého filmu jen čiší, Stiller s Owenem jsou naprosto dokonale sehraná dvojka a 70. léta mají cosi do sebe. Rozhodně jsem se nenudil a ačkoliv jsem se smíchy "neřezal", pár minut po začátku se člověku na tváři vyloudí úsměv a neopustí ho až do závěrečných titulků. ()

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Humor v komediích s Benem Stillerem a Owenem Wilsonem mi sedí, a tenhle film není výjimkou. Pohodová podívaná která neurazí. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Owena Wilsona, nemám rád Willa Ferrella....nicméně najdou se i filmy s Leonardem DiCapriem, kde mi jeho osoba nevadí, a tohle je podobný případ. Sice netuším proč, ale v tomhle filmu jsou oba (a nejen oni) naprosto výborní, a těžko byli všichni jako jeden muž zarytými fanoušky původního seriálu. Partnerská chemie dvojky Stiller-Wilson pouští z uzdy nečekaně našlápnutou komedii, a i když je její zakončení přinejmenším zvláštní, nemůže to divákovi pokazit zážitek z hodinu čtyřicet trvající jízdy vším, co bylo v sedmdesátých letech (na západě) stylové. Trefa do černého, 80%. (Scénka v šatně roztleskávaček je stopercentná;)) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

V tom filmu je snad všechno, co si spojuji se 70. léty. Natuněné káry, lehké drogy, epesní účesy, k sexu svolné dívky, disko. Jestli jsem vedle, neopravujte mě, takovéhle sedmdesátky chci. 80% Zajímavé komentáře: Cival, mustafa, castor, Předseda ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Pravda, není to žádná smršť gagů, ale hlavní dvojka je sympatická, holky krásné a po delší době je to inteligentnější americká komedie. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Dvě hvězdičky, klidně ať jsou třeba deseticípé místo pěticípých, ale budou jen dvě. Ten průměr ČSFD 75% mě trochu navnadil, proto jsem holt zklamán z toho, že ani tenhle film nedokázal překročit svůj stín. Stiller a Wilson jsou sice relativně zábavná dvojka, ale skutečně pouze relativně - ve srovnání s jinými zábavnými dvojkami by vesměs neobstáli, ať už bych je srovnával třeba s Laurelem a Hardym, či s Bodiem a Doylem. Tenhle film byl málo akční, málo zábavný (zasmál jsem se jen 2x) a málo krimi, prostě se nesl v duchu valné většiny hollywoodské produkce, která prostě chrlí a chrlí a chrlí a na kvalitu se hledí jen sem tam. Bohužel díky podobným "dílům" se už i z filmu stalo spotřební zboží - člověk se jednou podívá a zjistí, že podruhé už to potřebovat nebude... Asi by nebylo špatné zavést i v Hollywoodu nějakou výstupní kontrolu... ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Výborný, převýborný remake od těch blbců, kterým vévodi právě tihle dva: Ben Stiller a Owen Wilson. To tedy klobouk dolů, protože se tvůrci na tomto filmu neskutečně vyřádili. Nejenom, že dostali uznání od opravdového Starskyho a Hutchinsona, ale ještě k tomu dokázali stvořit něco, co mně osobně se líbí více jak omšelý a průměrný originál. Smál jsem se na celé kolo a to už něco znamená. Fakt je, že si z Frat Packu zde zahrálo víc rolí a objevili si v něm i herec se jménem Vince Vaughn, který možná tady ještě nic moc neříkal, ale nyní už je slavný tak jako takový Ben Stiller. Vždy, když se do toho tihle opřou stojí to za to. A opravdu na tom něco bude. Vždyť co by byla Amerika bez nich? --- Tak jo, chcete odznak? Tady je. - Tak jo. - Tak moment! Jenom jsem vyhrožoval. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $88,237,754Tržby Celosvetovo $170,268,750║ Oživenie niekdajšieho Amerického seriálu Starsky & Hutch s hercami ako Ben Stiller a Owen Wilson bol dobrý nápad ale škoda že tam chýba viac podarených vtípkov aby to mohla byť väčšia jazda. V každom prípade to nie je nejako moc otravné a dá sa to pozrieť, aj vďaka spoľahlivým vedľajším postavám v podaní odsúdeného väzňa "fetišistu" Willa Farrella alebo mafiána Vinca Vaughna, prekvapením je prim výstup Snoop Dogga a nič nepokazí ani v celku sympatická na malom priestore hrajúca Carmen Electra. "Hlavná zostava komického zoskupenia frat packu pohrmade, len mohli ešte viac máknuť na tom vtípkovaní aby to malo nárez." /60%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Na tenhle filmek jsem se nějak moc netěšil. Nečekal jsem super kvalitní zábavu a hodně mých známých nemá v lásce retro, tak jsem nevěděl co mě čeká. Ben Stiller a Owen Willson byli k nezastavení v Zoolanderovi a od nich jsem čekal fakt aspon pár vtípků. Na konci filmu jsem zjistil, že je to jedna z nejlepších ( možná, že nejlepší)komedií roku !!!! Naprosto skvělé gagy a humor. Perverzní úchylný drak, "bezstarostná jízda", poník, krásné (a vnadné !!!) roztleskávačky, Snoopy Dogg jako bear :) , genialni černoch ala chodící encyklopedie, Starskyho auto :) a mnoho dalšího ("Ty toho o golfu víš asi hodně" "No spíš toho vim hodně o trávě ") je fakt čistá retro zábava :)... ono ty 4* jsou spíš 4* a pul :o) a tedka se tref na tu jachtu :)) ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Oproti Zoolanderovi méně švihlé, méně absurdní a ostatně i méně vtipné. Zato více přístupné a vůbec celkově o dost "filmovější". Ovšem i tak spolehlivá zábava, která stojí na celkovém pojetí, hercích a těch několika "vtipech zabijácích". ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Musim dát 5* protože tenhle film mě baví i poněkolikátém zhlédnutí. Taky se vždycky cejtíte tak pohodově? :-) P.S. Nesmim zapomenout na skvělýho Willa Ferella kterej si zase střihnul jednu roličku srandovního psychopatickýho úchyláka. (Dva draci) ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Komedie, která má tu správnou sympatickou dvojku ( především Ben Stiller ) a spoustu humorných scének. Rozhodně se nejedná o parodii původního seriálu, ani žánru buddy movie. Vnímal bych to spíše jako poctu. Starskymu a Hutchovi to šlape. 70. léta, výstření oblečení, dobová výprava, stejně tak i hudba. Samozřejmě jsou tu i takové ty humorné scény na jejichž začátku přesně víte, jak jsou psané proto, aby to bylo vtipné a jsou přesně tak vtipné, jak tušíte ( prostě standard ). Ale pak jsou tu ty skvosty, kdy jsem se s kamarádem chlámal nejvíc za poslední dobu ( např. vyslýchání svědkyně, Stiller na disikotéce a především Do it! Do it! ). Navíc ty citace Bezstarostné jízdy a Horečky sobotní noci. Paráda. ()

May 

všechny recenze uživatele

Konečně inteligentní, VTIPNÁ (!), kouzelně stylová a hlavně precizně naotčená americká komedie. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Old Days - Chicago [3:29] ,2. Dazz - Brick [5:38] ,3. Folsom Prison Blues - Johnny Cash [2:50] ,4. Right Back Where We Started From - Maxine Nightingale [3:15] ,5. Use Me - Bill Withers [3:39] ,6. Feel Like Makin Love - Dan Finnerty [3:35] ,7. Dancing Machine - Jackson 5 [2:37] ,8. The Weight - The Band [4:34] ,9. That's The Way I Like It - KC & The Sunshine Band [3:05] ,10. Don't Give Up On Us - Owen Wilson [1:09] ,11. I Want'a Do Something Freaky To You - Leon Haywood [5:54] ,12. Love Will Keep Us Together - Brigette Romanek [3:50] ,13. I'm A Ramblin' Man - Waylon Jennings [2:46] ,14. Afternoon Delight - Starland Vocal Band [3:12] ,15. Two Dragons - Theodore Shapiro [2:46], ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Pohodová akční komedie s Bláznivým Stillerem a Wilsonem. Fajn tempo, slušné hlášky, Snoop Dog zabitéj, ale něco mi zde sakra chybělo na vyšší hodnocení. Jako jednohubka dobrý. 65% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Urob mi láskavosť. Choď si spraviť trvalú.“ STARSKY A HUTCH sú celovečernou adaptáciou staršieho amerického seriálu (ktorého fanúšikovia budú v posledných sekundách dojatí), ktorý ale nepotrebujete poznať na to, aby ste si užili film. Na ňom spojili sily Ben Stiller a Owen Wilson (obaja sa stretli už v ZOOLANDEROVI) a výsledkom je kombinácia tradičnej Frat Pack komédie (nezabudnuteľné väzenské sólo kamaráta Willa Ferrella) a pocta starým časom (BEZSTAROSTNÁ JAZDA), obohatená o výborná pesničkový sprievod (Johnny Cash). Vydarená, zábavná a svieža (Vince Vaughn ako titulný zlosyn? Prečo nie!) buddy komédia s príchuťou kriminálky, zaprataná skvelými nápadmi (poník, dámske šatne, „Pozor naňho, vyšíva, ale inak je to tvrdý hajzel.“, chameleón, tanec, nože, vypočúvanie, pupok, výrobca svietidiel). ()

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Affleck ve hře, Pitt na stromě, Stiller v Dallasu

Affleck ve hře, Pitt na stromě, Stiller v Dallasu

26.12.2007

Díky stávce scenáristů a přesouvajícím se termínům natáčení a premiér je v Hollywoodu pořádně horko a dochází k tolika změnám, že nejvýstižnějším označením situace bude asi slovo guláš. Začněme hned… (více)

Reklama

Reklama