Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drogový překupník Reese Feldman, který žije navenek spořádaným životem ctihodného otce rodiny a stará se o nadaci pro propuštěné vězně Na dobré cestě, na své jachtě zavraždil Terrence Meyerse, který nechal spadnout jedno z jeho letadel převážejících kokain – a ne ledajaký. Nový, prakticky nezjistitelný druh má přitom stejné účinky jako klasická droga. Policista David Starsky dostává ve stejné době nového parťáka Kena Hutchinsona, zvaného Hutch… Zatímco Starsky bere svou úlohu policisty smrtelně vážně, Hutch se při výkonu svého povolání spíš baví a nenápadně se snaží, aby mu příležitostně něco „uvízlo za drápkem“. Tak je tomu i v případě nalezeného Meyerova těla, které vyplavila voda. V kapse zavražděného Terrence najde promočené bankovky, které okamžitě zmizí v té jeho. Když zjistí totožnost oběti, hovoří nejprve s jeho bývalou milenkou Heather, která je odkáže na člena motorkářské bandy. Ten ale momentálně sedí, takže se za ním vypraví do vězení. Velký Earl jim prozradí, že Terrence byl ve spojení s Reesem Feldmanem. Oba mu totiž dělali tělesné strážce a byli pověřeni ochranou jeho transportů drog. Dostávají také balíček koksu, který jim zprvu připadá jako umělé sladidlo. Starsky se ale na vlastní kůži přesvědčí, že se skutečně jedná o nový druh kokainu vynikající úrovně… Policistům někdo usiluje o život: Hutchův dům vyletí do povětří a je zraněn malý Willis, o něhož se Hutch stará. Po Starském zase někdo střílí. Nakonec naleznou muže, který byl podplacen, aby je zlikvidoval. Jedná se o Korejce, jehož synek je dokonalým vrhačem nožů, což oba poldové opět zakusí na vlastní kůži. Ještě štěstí, že Hutch ovládá korejštinu, a tak se dozvědí, že muže najal sám Reese Feldman. Chce je zlikvidovat, protože ohrožují jeho obchody. Ten největší se ale teprve chystá… (TV Prima)

(více)

Zajímavosti (27)

  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 88,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 170,3 mil. (NIRO)
  • Automobil, ve kterém jezdí duo hlavních hrdinů, je Ford Gran Torino z roku 1974. (Indy_Brabino)
  • Kvůli zvýšenému rozpočtu (60 milionů amerických dolarů) poté, co se tvůrci rozhodli, že se film bude odehrávat v 70. letech jako původní seriál, se společnost Dimension Films musela spojit se studiem Warner Bros. (imro)
  • O roli Huggy Beara se původně ucházeli Don Cheadle a Chris Rock, ale nakonec ji získal rapper Snoop Dogg. Možná i díky prohlášení, že vlastní Lincoln ’76, stejně jako postava, kterou ztvárnil ve filmu. (imro)
  • Skupina, která zpívá neslušné písně na Bar micva, nazpívala písně obdobného ražení i v předchozím filmu režiséra Todda Phillipse Mládí v trapu (2003). (imro)
  • Film utržil 28,1 milionů amerických dolarů během otevíracího víkendu (5. - 7. 3. 2004), což byl do té doby nejvyšší březnový debut studia Warner Bros. (imro)
  • Carmen Electra (Staci) a Amy Smart (Holly) sa netajili tým, že sa nemajú rady. Carmen Electra sa sťažovala, že Amy Smart si vyberala lepšie kostýmy a jej nechala len zbytky. Amy Smart zas prekážalo, že sa vo filme musela so svojou kolegyňou bozkávať. (slavo_held)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Další celovečerák podle seriálu

Další celovečerák podle seriálu

07.07.2009

U nás jsme jej nikdy kdovíjak neznali, ale „na západě“ platil v 80. letech za jeden z nejpopulárnějších policejních seriálů. T. J. Hooker. Když zalovíte v paměti, možná se vám vybaví úvodní scéna z… (více)

Ben Stiller v epické fantasy?

Ben Stiller v epické fantasy?

07.04.2008

The Return of King Doug není oslavný dokument o zdejším uživateli Douglasovi, ale připravovaný komiks nakladatelství Oni Press, na který už promptně koupilo práva studio DreamWorks. A hned oslovilo… (více)

Affleck ve hře, Pitt na stromě, Stiller v Dallasu

Affleck ve hře, Pitt na stromě, Stiller v Dallasu

26.12.2007

Díky stávce scenáristů a přesouvajícím se termínům natáčení a premiér je v Hollywoodu pořádně horko a dochází k tolika změnám, že nejvýstižnějším označením situace bude asi slovo guláš. Začněme hned… (více)

Reklama

Reklama