Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

golfista 

všechny recenze uživatele

Původní názor byl odpad, ale dnes už je to tak jediné, co lze na Nově sledovat bez obav, že vás něco nemile překvapí. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Někdy trapné, někdy geniální - globálně vzato příjemné odreagování jakých na našich obrazovkách moc není. Jenže to bylo po první "sezóně". Po resuscitaci už Tele Tele definitivně za moc nestojí. ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože se v rámci zachování duševního zdraví koukám na TV NOVA zcela minimálně, pár dílů tohoto "skvostu" mi neušlo. Až na pár vzácných vyjímek absolutně nevtipný, místama velmi trapný. A u těch podařených fórků člověk zažívá permanentní deja-vu, že už to člověk slyšel někde jinde, od někoho jinýho. A Genzer? Je vidět, že se "bavičem" může stát opravdu každý. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak pozor, osm z deseti blbců sleduje Tele Tele a já se k nim hrdě hlásím. Pokud třeba Esquire berete smrtelně vážně, určitě ho považujete za pokleslý a trapný šovinistický plátek s líbivým pozlátkem, které nás, tupce a omezence, přitahuje a zjevně nechápete smysl ani jeho, ani TELE TELE. Tím totiž je zesměšňování "kvalitních" a "zábavných" pořadů, což se tvůrcům daří naprosto skvěle. Ono totiž to laškování zprávařů se sporťáky někdy je docela trapné, a ten nahraný smích je tady zcela na místě, alespoň se nesnaží, aby to znělo reálně (jako máme možnost vidět třeba ve "Skvělých Silvestrovských Show" (TM)). Ale proč to tady vysvětlovat, podívejte se sami a vydržte až do závěrečných titulků, ta přehlídka přeřeků a zkažených záběrů za to opravdu stojí. A pokud výše uvedené nepovažujete za argumenty, tak vězte, že za některé kusy politické satiry, za Pologotky se Superstárami a především VŽDY za seriál v hlavních rolích se Zdenou Herfortovou a Ladislavem Lakomým (modří už vědí, co myslím;)) nelze Tele Tele prohlásit za zbytečnou či odpadní. To by byla hodně neférová generalizace a navíc je to pořád o něco lepší než slovenské SOS. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

U zábavného pořadu bych čekal víc než jeden dobrý vtip na 10 epizod, ale pár zásahů do středu se bandě okolo Genzera a Suchánka podařilo. Zajímavé komentáře: Tosim, Gemini, Pohrobek, monolog, Fingon, Derek ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Slovní průjem. Pokud chceme nomen omen pro úsloví "n@vácká zábava", máme ho zde. Snad jediný televizní pořad, za jehož bezbřehou ubohost se stydím a mám chuť zvracet. Už od dob České sody si mnoho lidí myslí, že parodovat zpravodajství či pořady určité TV stanice může snad každý. To by ovšem chtělo od tvůrců této žumpy nějaký takový nevyčerpatelný geniální gejzír nápadů jako měl Petr Čtvrtníček. Zamysli se nad tím Richarde. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě bych tvůrce téhle šaškárny nezatracoval, asi tak každá 25.scénka se jim povede. Ale že by to byla moje krevní skupina, to tedy ani náhodou, ostatně jako drtivá většina pořadů na Nově. Jinak jen na okraj - lidé, co tento pořad zarytě obhajují, asi pozbyli smysl pro rozlišení kvality od šmejdu. ()

gouryella 

všechny recenze uživatele

Jediný zábavný pořad na který se dá na NOVĚ nejen dívat, ale který svojí kvalitou jasně poráží podobné pokusy ostatních televizních stanic. ()

Anthony 

všechny recenze uživatele

Dívám se na to spíše výjimečně, úroveň humoru je velmi kolísavý - od velmi vtipných scének (především parodie na novácké pořady a reklamy) až po často trapné a stupidní. Navíc (ale jinak to asi nejde) velmi zřídka přichází nové originální nápady a pořád týden co týden se opakují stále stejné vtipy - viz třeba pořad Na vlastní bulvy, jehož pointa je často na jedno brdo. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Má to jedinou chybu. Je to totiž zoufale nevtipné a trapné. Pravda, jednou za x dílů se tu a tam vydařená scénka objeví. Být to místo každého týdne třeba jednou za měsíc a uvědomit si tvůrci že "méně znamená někdy více" bylo by to zřejmě lepší. Zřejmě. Pokud někdo nezná, tak dva až tři díly za zhlédnutí stojí, ale vězte, že v nich uvidíte vše co tento pořad nabízí a nadále jen recykluje a recykluje... ()

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

TOHLE VAŠE TELE TELE, TO SI STRČTE DO PRDELE! VKUS NÁRODA POKOUŠÍ DVA ÚCHYLNÍ TEPLOUŠI! Většinou nebývám sprostý ani hrubý, ale toto se nedá vydržet!!!!!! ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to bylo milé zpestření zatuchlé české komediálně-seriálové scény (stále teskním po staré dobré České sodě) - avšak postupem času šlo Tele tam, kam chodí všechna telátka - do sraček. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Dříve jeden z mých nejoblíbenějších pořadů, kde nápady Suchoše s Geňou nebrali konce a spolehlivě mi trhaly bránici. Později už tempo malinko opadlo a když pak dokonce po několika vydařených sezónách odešel spolehlivý Carda a nahradil ho trapný Kikinčuk, muselo se ústřední duo spoléhat už jenom na sebe, což mělo zanedlouho za následek až smutně totální vyhoření původního konceptu. Velká škoda, ale za na tajňačku odsledované roky ještě na základní škole pořád velice příjemné vzpomínky. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Miestami zývačka, ale keď sa to rozbehlo, miestami veľmi zábavná absurdita. Nechcem porovnávať s kvalitným kalibrom á la MONTY PYTHON, ale nič iné mi nenapadá. Tak či tak si myslím, že keby to vysielali dajme tomu len dva roky, dal by som 80%, ale po sto rokoch nonstop nových častí ma to už nebavilo. ()

Reklama

Reklama