Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně výborný a zábavný pořad a jen škoda, že ho už v TV nedávají. Sice v posledních dílech ztrácí dost kvalitu, když odejde Carda Retarda, ale i tak si zaslouží 5 hvězdiček. Hlavními aktéry byli Michal Suchánek a Richard Genzer, v pořadu též účinkoval Josef Carda a Veronika Žilková. Pořad byl založen na parodování televizních pořadů: (Sedm čili 7 dní) - 12 čili dvanáctka, Archivní tajemství, (Chcete být milionářem?) - Chcete být bankrotářem?, (Nováci) - Kopečkovic, Kronika přátelství Zbyška a Ctirada, (Na vlastní oči) - Na vlastní bulvy, (Občanské judo) - Občanský Jouda, (Střepiny) - Pepiny, (Rady ptáka Loskutáka) - Rady ptáka Votvíráka, (Snídaně s Novou) - Snídaně s nohou, (Městečko South Park) - South Prag, (Televizní noviny) - Telenoviny, (Teletubbies) - Teleblbís atd.. Nejoblíbenější pořad. / Viděné epizody cca *190.dílů / ( Hodnocení: 9/10 ) ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Plnej počet za to, že tvůrčí tým dokázal svůj absurdní humor nakonec divákům nacpat do chřtánu a vydržel tak dlouho. Jejich videoklipové parodie normalizačních hitů, pořadů Novy a nezapomenutelné zesměšňování politiků tady zatím nemá obdoby. Hodnocení platí do doby před "tvůrčí pauzou" a následovným trapným navázáním bez Cardy. ()

Reklama

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože se v rámci zachování duševního zdraví koukám na TV NOVA zcela minimálně, pár dílů tohoto "skvostu" mi neušlo. Až na pár vzácných vyjímek absolutně nevtipný, místama velmi trapný. A u těch podařených fórků člověk zažívá permanentní deja-vu, že už to člověk slyšel někde jinde, od někoho jinýho. A Genzer? Je vidět, že se "bavičem" může stát opravdu každý. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Vyloženě bych tvůrce téhle šaškárny nezatracoval, asi tak každá 25.scénka se jim povede. Ale že by to byla moje krevní skupina, to tedy ani náhodou, ostatně jako drtivá většina pořadů na Nově. Jinak jen na okraj - lidé, co tento pořad zarytě obhajují, asi pozbyli smysl pro rozlišení kvality od šmejdu. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Pri tom tempu, se kterym tato ctyrka chrlila svuj humor televiznimi bedynkami, neni divu ze postupem casu, uroven klesala a klesala. Spis se divim, ze nezacala klesat uz drive. Chtelo to ubrat na tempu a trochu namahat tu nasi mozkovnu. Bohuzel, v dnesni dobe prevladaji penize nad umenim," takze pokud to ma sledovanost, koukejte z toho co nejvic vytriskat penize" - jak bullshit motto, pani kravataci. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pakliže se v roli „sporťáka“ objevil v parodii na Televizní noviny (od r. 1994) Josef Carda, tak byl vždy přivítán větou: „Nazdar sporťáku, tak co, už máš chlapa?“ (fabecc1222)
  • Josef Carda se v dílech z roku 2007 již neobjevoval, protože podepsal smlouvu s Primou, a to se Nově, jakožto konkurenční televizi, nelíbilo. (Diego75)

Reklama

Reklama