Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torrente je nacionalista, rasista, egoista, alkoholik a ex-policajt, který po nocích poslouchá rumbu a jezdí ve svém starém Seatu. Žije se svým starým otcem, kterého nutí žebrat na živobytí. Torrente se zahledí do atraktivní Amparity a seznamuje se s jejím bratrancem, zkrachovalým prodavačem ryb. Může si vůbec Torrente získat přízeň Amparity? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

RobLord 

všechny recenze uživatele

Metalák z El Dia de la Bestia Álexe de la Iglesii, tedy Santiago Segura, natočil totálně chlíváckou komedii, ve které si rovnou střihl hlavní roli: upoceného, obézního a zábavně prasáckého Bouřliváka. Ráno, když se vzbudí z vopice, vyveze invalidního otce žebrat na ulici, aby bylo na živobytí; pak profláká den chlastáním, pokřikováním na šikmovoký, černý huby a šlapky, mno a večer se totálně zleje, aby se výborně cítil ve službě, ze které ho dávno vykopli. Spolu s obrýleným sousedem, kterému píchá sestřenku - prodavačku z rybárny, řeší velký případ - pronásleduje drogovou mafii. Já osobně u tohohle filmu řval smíchy. Naprosto mě odrovnala scéna, ve které Bouřlivák objednává jídlo v čínské restauraci a pak také telefonní hovor mafiána v kostele. Naposledy jsem se takhle královsky pobavil jako kluk u italských komedií. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Anti chlap, kterej fandí Atletiku a když vidí hlouček fanoušků Realu okamžitě zadupává svojí šálu do kanálu a vyřvává Real...no je tohle chlap? Ne tohle je Bouřlivák. Scény, které v tomhle filmu uvidíte nikde jinde neuvidíte, respektive scény ze života Bouřliváka jsou natolik originální, že tři hvězdičky jsou dost málo, a chápu to, že tohle na jedno zkouknutí ztrácí trošičku účel. Tohle se prostě nedá, takovejhle film asi jen tak v televizi neuvidíte. Řek bych, že klasickej obyčejnej člověk se u toho výborně pobaví, na druhou stranu rejpala už rozčílí fakt, že Bouřlivák se před noční v hospodě nesktuečným způsobem naláme v hospodě, a pak usedne do jeho rozpadlého stoletého Seata a jako policajt v utajení začne rajdit ulicema Madridu. Bouřlivák je prostě unikát. ()

Reklama

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě minulo obloukem... i když uznávám, že zpocenější film jsem neviděl... Představte si všechny špatné vlastnosti, které může policista mít a vynásobte to nekonečnem a přiblížíte se charakteru Torrenteho... Náznaky jisté satiry zde jsou, ale většina vtipů moc tlačí na pilu a dle mého jsou neobratné a bez určité lehkosti. Uvidíme co druhý díl. Ze slušných vtipů si vzpomenu jen na ten s fanoušky Realu... ()

BuchtiCZ 

všechny recenze uživatele

Nechutný, drze sebevědomý, debilní a mastný zpuchloň v akci. Musím říct, že podle některých komentů jsem čekal trochu větší porci nechutností a legrace, ale i tak některé scénky jsou nezapomenutelné, jako když Torrente "učí" Rafiho střílet nebo sex na stole v jeho nádherném brlohu jsou velký nářez. Bohužel jsem to viděl v originále s anglickými titulky, takže všechny hlášky tak nějak nevyzněly. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Bouřlivák je jedinej chlap na světě, kterýho nekonečně miluju. Když se ve tři ráno potácím zlitej jak dělo po chodbách Showparku a vykukujou tam na mě děvky všeho druhu, tak místo abych byl rajclej, tak si vzpomenu na Bouřliváka a začnu se chlámat jak hovado a exotická pindička s tangama tak malejma, že by se nedali ani krájet na mě jenom nechápavě zírá. Pak už stačí jen zařvat, "Atléééético, děvky moje milovaný" a má pocta Bouřlivákovi dokonána jest. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama