Reklama

Reklama

Bláznivá mise

  • Hongkong Aces Go Places (více)

Obsahy(1)

Zločinec světového formátu King Kong (Sam Hui) uloupí diamanty v hodnotě třiceti milionů dolarů. Jediná stopa, kterou zanechá na místě činu je bílá rukavice. A to je kámen úrazu, protože Bílá Rukavice je též známý zloděj drahokamů, který se však snaží posledních pár let sekat dobrotu. Ale diskutujte s italskou mafií. Má tak jedinou šanci, získat uloupené bohatství zpátky. Po jeho stopě se vydává nejlepší americký detektiv původem z Hong Kongu Albert Au přezdívaný Kodyžak (Karl Maka). Spoluprací s místní tvrdou policejní seržantkou Hatung (Sylvia Chang) zjistí, kdo má ve skutečnosti diamanty u sebe. Jenže to není tak docela pravda, protože King Kongův kumpán je ukryl na tajném místě a pak se nechal in flagranti chytit žárlivým a ochranářským bratrem, šéfem gangu. Těsně před smrtí ještě King Kongovi prozradí, že na zadní partie dvou svých dívek nechal vytetovat cestu k pokladu. Bláznivá mise plná honiček a humoru tak může začít... (monolog)

(více)

Recenze (76)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK, která ani dnes neurazí a kupodivu i stále dobře pobaví. I když tu sem tam nějaká akce a dechberoucí kaskadérská scéna je, předností jsou především gagy s typickými HK opičárnami, které sice občas přestřelují, ale jinak jsou na správném místě. Vlastně se tu paroduje kde co a jen opravdový filmový fanoušek takové scény pozná. Škoda že se již dnes řadí tento snímek mezi pozapomenuté jak mezi vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Tohle je prostě nestárnoucí. ()

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to na VHSkách miloval, ale po letech to většinu svého kouzla ztratilo a zůstala jen ujetá (ne v dobrém) hovadina... pár dobrých humorných momentů, ale povětšinou až moc trapně dementní (jako že HK "dementní" humor mi jinak nevadí a občas se fakt "povede"), no a po akční stránce je to fakt slabota...ale Karl Maka je týpek:) Takže max 20% ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy , kdy jsem jako malý koukal jak na nový kolo na akční komediální jizdu jako je tato. Neznám v okolí vrstevníka , který by toto neznal. I dnes me kombinace akce , typického hong kong humoru a robotu veme. Každého to asi neveme , ale pro mě to je kult. Jen nekterí si myslí , že ten týpek je Jackie Chan. Ne není! To nevadí! KULT! ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Skvělý film, kterej jsem viděl snad stokrát. Všichni ti robůtci a výbuchy a rvačky a triky, moc se mi to líbilo. Dokonce jsem pod vlivem tohoto snímku rozbil skleněný dveře v obýváku, když jsem kamarádům předváděl, jak se dělá to pravý kungfu. (bylo mi asi pět). Plus opravdu pěkná hudba zpívaná přímo hlavní postavou Samem Huiem. A navíc takové množství odkazů na americké filmy, od jmen postav, zmínka o nejlepším detektivovi Růžovém panterovi, který bohužel už není mezi námi, udělátka lepší jak v Bondovkách, gang jako kdyby vypadlý z filmu Warriors, nebo třeba kostým hlavních hrdinů, když shání fotku pozadí tý druhý holky (vsadím se, že to je pprvý a naposled, kdy Flash Gordon a Ming Krutovládce tančili v Labutím jezeru). Prostě jedna z nejlepších bláznivých akčních komedií z produkce Hongkongu, co jsem viděl (včetně většiny filmů Jackie Chana) ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Kultova seria, ktora je blazniva a s roznymi vynalezmi vymyslene mozno nejakym podivinom:) Prva cast to len rozbieha a tu ani toho neni moc, ako v druhych dieloch. Nejake akcne sceny, ktorych neni prilis moc a ten plechavy policajt nema chybu, on je jednoducho takym maskotom tejto serie:) Najviac ma pobavila ta cast filmu, kde sa ten plechavy policajt menom Codyjack opytal tej policajtky toto: To ty si varila tu veceru? A ona, ze ano. On na to rychlo zareagoval a dodal: Urcite si to robila po prvykrat, pretoze je to poznat:) Takychto vtipkov je tam poviacej a to len film spravne ozivilo, ako aj akcne sceny, ktorych aj mohlo byt tiez viacej. Ja som sa pri filme dobre bavil a preto ho len hodnotim kladne:) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama