Reklama

Reklama

Bláznivá mise

  • Hongkong Aces Go Places (více)

Obsahy(1)

Zločinec světového formátu King Kong (Sam Hui) uloupí diamanty v hodnotě třiceti milionů dolarů. Jediná stopa, kterou zanechá na místě činu je bílá rukavice. A to je kámen úrazu, protože Bílá Rukavice je též známý zloděj drahokamů, který se však snaží posledních pár let sekat dobrotu. Ale diskutujte s italskou mafií. Má tak jedinou šanci, získat uloupené bohatství zpátky. Po jeho stopě se vydává nejlepší americký detektiv původem z Hong Kongu Albert Au přezdívaný Kodyžak (Karl Maka). Spoluprací s místní tvrdou policejní seržantkou Hatung (Sylvia Chang) zjistí, kdo má ve skutečnosti diamanty u sebe. Jenže to není tak docela pravda, protože King Kongův kumpán je ukryl na tajném místě a pak se nechal in flagranti chytit žárlivým a ochranářským bratrem, šéfem gangu. Těsně před smrtí ještě King Kongovi prozradí, že na zadní partie dvou svých dívek nechal vytetovat cestu k pokladu. Bláznivá mise plná honiček a humoru tak může začít... (monolog)

(více)

Recenze (76)

maldoror16 

všechny recenze uživatele

Jako malej jsem to na VHSkách miloval, ale po letech to většinu svého kouzla ztratilo a zůstala jen ujetá (ne v dobrém) hovadina... pár dobrých humorných momentů, ale povětšinou až moc trapně dementní (jako že HK "dementní" humor mi jinak nevadí a občas se fakt "povede"), no a po akční stránce je to fakt slabota...ale Karl Maka je týpek:) Takže max 20% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Prvy diel pefektnej akcno komedialnej serie, ktoru som za detskych cias zboznoval a aj po rokoc stale stoji za to. Mame tu sympaticke hlavne duo. Sibalsky zlodej Sam Hui (o ktorom som si ja nikdy na rozdiel od niektorych nemyslel, ze ho hra Jackie Chan aj ked v tomto filme ma rovnaky uces aky väcsinou nosil Jackie) a holohlavy detektiv Kodyjack. ICh nesutale postuchovanie je neskutocne zabavne. Nesmie chybat ani kraska Sylvia Chang. Vo vedlajsich ulohach niekolko vtipnych postaviciek. Napriklad tentokrat celkom normalne pôsobiaci Dean Shek. Humor je miestami na urovni detinskych parodii, ale je tak roztomily, ze ma stale bavi. No a samozrejme nesmu chybat akcne sceny, ktore tentokrat nie su zalozene na bitkach, kedze v hlavnych ulohach nie su ziadny borci, ale dockame sa rôznych nahanaciek, blaznivych kaskaderskych kuskov a najviac ma bavia bondovske kusky s rôznymi vynaliezavymi hrackami. Napriklad finale s vybuchujucimi autickami. Ale oproti dvojke tu toho este nie je tak vela ako by som si prial. Za zmienku stoji este ustredny hudobny motiv, ktory je proste nezabudnutelny. Rovnako ako cely film. Takze davam spokojnych 8/10. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Kultova seria, ktora je blazniva a s roznymi vynalezmi vymyslene mozno nejakym podivinom:) Prva cast to len rozbieha a tu ani toho neni moc, ako v druhych dieloch. Nejake akcne sceny, ktorych neni prilis moc a ten plechavy policajt nema chybu, on je jednoducho takym maskotom tejto serie:) Najviac ma pobavila ta cast filmu, kde sa ten plechavy policajt menom Codyjack opytal tej policajtky toto: To ty si varila tu veceru? A ona, ze ano. On na to rychlo zareagoval a dodal: Urcite si to robila po prvykrat, pretoze je to poznat:) Takychto vtipkov je tam poviacej a to len film spravne ozivilo, ako aj akcne sceny, ktorych aj mohlo byt tiez viacej. Ja som sa pri filme dobre bavil a preto ho len hodnotim kladne:) ()

Skokan 

všechny recenze uživatele

Tato Hongkongská bláznivá komedie je neuvěřitelně poplatná své době a tak se na ní i musíte dívat. Jsou jen 2 možnosti, buď vám to bude připadat jako naprostá hovadina, se strašnejma trikama, hudbou a ubohýma rozhovorama, nebo to bude brát jako guilty pleasure, které budete milovat. Na filmu je také vidět, jak současná oblíbenost osmdesátek vůbec neodpovídá tomu, na co se dnes vzpomíná, protože tohle jsou opravdové osmdesátky se vším všudy, tak jaké opravdu v popkultuře byli. Snad bych ještě dodal, že zde se nejvíce vyřádí klukovská dušička a to platí i pro další díly této série. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Čtvrtý díl You Never Die Twice, je pro mě srdeční záležitostí od dětství. Děda měl tenkrát ještě i jiný díl na kazetě a z něj jsem si pamatoval pouze to, že ke konci jsou autíčka na ovládání, která vybuchují. A hle, nedávno vyšla ke stáhnutí rovnou celá série Aces Go Places ve Full HD, tak jsem neváhal si rovnou pustit první díl a ony ty autíčka jsou tady, nádhera. Sice to není úplně tak dokonalé, jako čtyřka, která byla vážnější, akčnější, vtipnější i kvalitněji natočená v lepším prostředí, ale i tak, super nostalgie tohle vidět, po tolika letech. (1054. hodnocení, Full HD, České znění pro Kabel Plus, firma Vacek) ()

Galerie (59)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama