Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

crha 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je fakt ULTRA!! Ať čekáte cokoliv, tak tohle stejně nepoberete. Spousta kaskadérských kousků, honiček, skoků, pádů, robotů a trapných vtipů. Když přidáme fakt, že rákosky neumí vůbec hrát a tak strašně přehrávají, máme tu béčko non plus ultra a já pod 4* prostě nejdu, ačkoliv mě k této sérii neváže žádná nostalgie. ()

Yeosol 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem si tuhle neuvěřitelně šílenou záležitost zopakoval s uživatelem Falkem a musím říct, že to absolutně nic neztratilo ze svýho kouzla jako tenkrát, když jsem to viděl jako malý kluk v televizi. :-D Tolik fantastických robůtků, vychytávek, vynálezů, honiček a situačních vtípků se jen tak nevidí. Český dabing je absolutně parádní a je radost poslouchat, jak si s tím Češi pohráli. Jeden z nejpamátnějších filmů mýho dětsví. :-) ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Aj toto druhe pokracovanie mi pripadalo tiez na rovnakej urovni, ako jednotka. Ale tu sa tych vselijakych vynalezov a blbostiek vyskytlo viacej, co len film posunulo k blaznivejsej komedii na cele s nasim maskotom Codyjackom a jeho kamosom Samom, ktory sa znova zalubil do nespravnej zeny:) Zaciatok filmu bol asi najviac od veci s tym robotom, ktory sa poskladal, ako nejaky Transformer a strielal po Samovi rozne strely. Aj na konci filmu sa objavil tiez ten isty robot, mozno to bol brat toho robota co bol na zaciatku filmu, to teraz neviem:) Ale tu uz Sam disponoval tiez takymi uchylnymi robotmi, ktory sa pustili do suboja s tym velkym Transformerom:) Samozrejme to vyhral Sam s tym plechavcom:) Dobry magor aj bol ten chlapik, ktory sa vydaval sa agenta FBI. Takychto komickych situacii je aj tu celkom dost, co ma len potesilo, pretoze ja milujem taketo uletene komedie, kde tiez neni nudza o nejaky adrenalin v zilach:) ()

0Fusion 

všechny recenze uživatele

Jako malé děcko a následně teenager jsem tenhle film miloval a s klidem bych mu dal čtyři hvězdičky. Hlavní hrdina s přehledem likviduje všechny nepřátele usilující o jeho život, jezdí ve/na futuristických dopravních prostředcích a celé jeho dobrodružství je protkané spoustou technických serepetiček (obří roboti, hračky na dálkové ovládání, ...). Bohužel když se na tento film podívám nyní, značně dospělejší, musím s lítostí konstatovat, že už mi nemá film co nabídnout. Asi mi už chybí ta správná dětská fantazie nebo odvaha vrátit se do dětských let. A tak jediným, co mě na filmu dnes zaujme, zůstává bláznivý "detektiv z FBI". Jeho "BíBů BíBů" a způsob likvidace bomby se prostě nedá zapomenout. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama