Reklama

Reklama

Bláznivé poslání

  • Česko Bláznivá mise 2 (více)

Obsahy(1)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček. (Chupacabre)

(více)

Recenze (77)

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ke dvojce mě už bohužel neváže žádná nostalogie, jelikož jsem ji viděl mnohem později. Coby druhý díl samozřejmě servíruje všechno v daleko větším množství. Bohužel i to špatné. Mohla to být klidně jen přehlídka geniálních kaskadérských kousků, jak to vypadá na začátku (absolutně neodolatelných prvních patnáct minut), ale tvůrci se ke své škodě pokusili zase vypotit nějaký příběh. Takže potom následuje nuda a nuda, občas narušená nějakým infantilním úletem. Za pozornost pak stojí ještě finále, ale jednička je prostě lepší. Těm, kdo na podobných zhovadilostech nevyrůstali, bych rád vzkázal: Ruce pryč, pro smilování boží!!! Ostatní to skousnou :-) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

KULT , KULT , KULT! Když jsem byl malý tak mě poprvé tato série uhranula. Akce, sranda, roboti a to vše celé během hodiny. Neznal jsem lepší prožití času. "Žral" jsem jim to i s navijákem. Scénař není buhvíjaký , pořád někdo někam utíká , padá anebo se mlatí. To je učel! Akce střídá akci a do toho roboti! I dnes mi to přijde zábavné a děkuji , že takové filmy jsou. V temných časech to zažene chmůry. Tady si už dělali srandu i z Amíku tím , že hlavní záporák je na vlas podobný Clitnu Eastwoodovi a to jeste ma prezdívku Ošklivý Harry , při jeho prichodu zní téma z pro pár dolarů navíc ( pokud se pletu , pošlete na mou adresu robota) a ještě cituje Drsného Harryho. KULT, KULT, KULT! ()

Reklama

maldoror16 

všechny recenze uživatele

O dost lepší, nápaditější a hlavně zábavnější-vtipnější než jednička, ale pořád celkem slabota. Konec, kdy přišla na řadu "pořádná" akce už mě ale fakt nebavil. Příjemným zpestřením jsou tu dementní FBI výstupy Tsui Harka a hlavně přítomnost velmi charismatické japonské karate-hvězdy Yasuaki Kuraty - jen škoda, že ho tu nenechali předvést něco z jeho vyhlášeného karate umění, což by určitě stálo zato. Takže celkově nějakých 30%, možná i o něco víc. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Akční komediálně velice zábavná šaškárna z produkce HK pokračuje dalším dějstvím a v mnohem větší síle. Parodující motivy z různých filmů jsou tentokrát už rozpoznatelné nejen podobností postav, ale tentokrát i hudebním motivem, takže se jedná o skvělou nápovědu pro ty, co budou mít potíž je rozpoznat. Opět hromada gagů a pro HK typických opičáren společně s akčními scénami a kaskadérskými kousky slibuje výtečnou podívanou a hlavně zábavu. A stejně jako u předchozího snímku je ohromná škoda, že se již dnes řadí tento snímek mezi pozapomenuté jak mezi vydavateli DVD a BD, tak i veškerými provozovateli TV. Tohle je prostě nestárnoucí. ()

petero 

všechny recenze uživatele

I keď jednotka je neskutočne svieža záležitosť sem tam som sa i nudil kdežto pri dvojke na nudu nebola šanca. Na to že hneď po roku vzniklo toto pokračovanie je tak prepchané vtipnými scénkami že som sa neskutočne bavil po celí čas a prskal od smiechu. Plešoun a seržantka sú už svoji a na rad prichádza manželská kríza ktorá veľmi trefne spestruje jednotlivé misie. Hlavne tá bitka v reštaurácii nemá chybu... Áno a tú sú tý malí roboti bojujúci proti tomu veľkému... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama