Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři poslíčkové z Benovy pizzérie Max, Joey a Conrad jsou s dalšími čtyřmi chlapci v taneční skupině jménem Poslíčkové a chystají se na dnešné večerní soutěž v breaku. Na tu se chystá i druhá parta Ďábelští psi,kteří Poslíčkům nachystají pár humorných pastí, aby se na soutěž nedostali. Ti se však z těžkých situací dostanou a spěchají na soutěž, kterou na konec vyhrají.

Tato komedie je plná dravé muziky a originálních scén odehrávající se v drsných ulic Manhattanu, kde si pár chlapců chtělo splnit svůj celoživotní sen. Některé písně k filmu zpívali i samotní herci. (LION-MR.T)

(více)

Recenze (2)

TO 

všechny recenze uživatele

Příliš horká pizza – Poslíčkové z pizzerie zažívají různá veselá dobrodružství a především se snaží vyhrát taneční soutěž. Lechtivá komedie z 80.let v rytmu breaku, svého času třeba dobrá, ale dnes už působí trochu unyle. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale mě podřaďáky asi fakt baví a zvláště takovéhle. Dostalo se mi krásného pocitu při sledování tohoto filmu. Škoda,že to snad nedávali nikdy v televizi. Pár scén mě opravdu dostalo, ano najde se tam pár trapných chvilí, ale to nevadí. A je to také jediný film, který tenhle režisér natočil. Dnes může a asi bude tahle komedie pro dnešní generaci žijící v repu a nezávazného sexu a opovrhovanému každému filmu staší než pět let dost velká blbost. Je jiná doba a tenhle podřaďák je holt ze starší doby. ()

Reklama

Reklama