Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nathan Nut neměl zrovna podařené dětství. Matka se rozhodla, že si nechá jenom jeho bratra dvojče a odložila ho u bytelných dveří blázince. Nathan, který měl navíc zjevné dispozice pro pobyt v této instituci se čile přizpůsobil a obklopil se světem svých postav, do nichž se dokázal neočekávaně převtělovat. Jednoho dne se Nathanovi podaří uprchnout a čistě náhodou narazí na svého nadanějšího bratra, který si zrovna chystá volební kampaň na úřad amerického prezidenta. (Hans.)

(více)

Recenze (2)

Gore odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná nevtipná komedie na úrovni takového skvostu jakými byl Zamilovaný profesor 2, kde taky jeden herec ztvárnil spoustu postav a taky se rádoby vtipné scénky míjeli účinkem. Bylo mi za tvůrce trapně. Ani se mi nechce věřit, že je pod scénářem podepsaný Sam Raimi. Asi v mládí fetoval. Ve dvousekundové scéně se zde objeví Ben Stiller s dlouhými vlasy, kdy na konci filmu hodí dortem. ()

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Tohle je one man show Stephena Kearneyho, stylem jako třeba filmy od Paolo Villaggio. Není tady snad jedna jediná minuta kdy by se něco nedělo. Doporučuji. 3/5 ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama