Reklama

Reklama

Psycho Cop 2

  • USA Psycho Cop Returns
Trailer

Obsahy(1)

Psychicky narušený policista Joe Vickers (Robert R. Shafer) je zpět! Opět začne krutě postihovat nevinné spoluobčany o kterých si myslí, že porušují zákon. Dokáže ho někdo zastavit? (Fox Mulder)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Přestože dvojka je mnohými označována za velmi dobrý film, šel jsem do ní s opravdu velkými obavami. Jednička mě totiž zrovna moc neokouzlila, ale přesto jsem jí dal průměrné ohodnocení. A to především díky hereckému výkonu Roberta R. Shafera. Ten si vedl v roli šíleného policisty velmi dobře a některé vraždy stály skutečně za to. Za to s logikou si jednička zrovna moc nepotykala a nejvíc mě sralo to Vickersovo teleportování se kamkoliv. Naštěstí dvojka se vydala jiným směrem a to po všech stránkách. Což bylo jen a jen dobře. Bylo vidět, že změna režiséra tomu jen prospěla. Adam Rifkin vědom si toho, že několikapodlažní budova není zrovna velké terno ve výběru prostředí, se musel uchýlit k věcem, na které jeho předchůdce zřejmě neměl dostatečné „koule“. Zvýšila se brutalita a samozřejmě nesměla chybět ani nahota. V jedničce jsme si museli vystačit jen s holkami v plavkách, ale tady je nám nabídnut přímo jiskřící striptýz trojice striptérek a jedna kancelářská soulož. Což samozřejmě potěší především pány. Nahota však není rozhodně všechno! Joe Vickers má rád zabíjení a hlavně rád působí svým obětem pěknou bolest. Což zde splnil do puntíku. Vražd zde bylo požehnaně a na krvi se nešetřilo. Tu někomu zlomil vaz, tu někdo schytal kulku do hlavy, jiný se proletěl výtahovou šachtou, nebo si „užil“ volný pád ze střechy budovy – no co vám budu povídat. No a v neposlední řadě nesměly chybět ani policistovy hlášky, které si mě získaly již v prvním díle. Takže lehce nadprůměrné hodnocení je zde tentokrát na místě a to zcela oprávněně. 60% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Zůstanete tady spolu pohromadě! Tohle je jeden z videokultů mého mladí. Šílenej, nesmrtelnej, satanistickej a vraždící policajt, kterej si s chutí v přestávce mezi mordy zahláškuje. Vedle něj pobíhají ječící polonahý striptérky a kancelářský krysy padají jak mouchy. Naprostá paráda. Ztrať se v pekle ty malej posero.100% ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

V druhom pokračovaní sa Psycho Cop viac priblížil svojmu vzoru (Maniac Cop) a svoje pôsobisko presunul z nenápadných prírodných končín priamo do veľkomesta, resp. skôr do jednej budovy, kde si chlapíci pripravili po pracovnej dobe tajnú rozlúčku so slobodou. A nebol by to správny psycho fízel, aby im ju neprišiel skontrolovať. Oproti prvému dielu sa trochu pritlačilo na pílu a všetkého je viac; brutality, napätia, akcie, čierneho humoru, neskutočných psychocopových hlášok i polonahých sexi kočiek, ktoré potešia oko pánskeho diváka. Mne sa film páčil ešte trochu viac ako prvý diel, prakticky to bolo po celý čas veľmi podarené. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Nostalgie největší! V 93. jsem měl Psychocopa na VHS ještě spolu s Věcí, takže jsem to přehrával jeden čas skoro denně a oba filmy zaráz. Hláškující policajt, satanista Joe Wickers (sympaťák Robert R. Shafer) má svoje zákony a běda tomu, kdo je překročí nebo jakkoliv poruší. Hlášky typu : " Ty děvko, dobře, že jsi v černým, dneska půjdeš na pohřeb! Na svůj! " nebo " Zatýkám Vás, máte právo zůstat mrtvej, máte právo mít svýho advokáta, ale moc by Vám nepomoh, protože jste mrtvej... " a desítky dalších černočerných poznámek dělají z Psychocopa dvojky kultovní záležitost. Ještě musím říct, že jako tenkrát začínající teenager jsem si cvrkal do gatí z těch krásných ženských, kterýma se to ve filmu jen hemžilo a striptýzové nebo šukací scény mě vyloženě dráždili. A úvodní scéna, ve které se ukazuje interiér Wickersova policejního auta je taky kult!! Tohleto je parádní béčko z devadesátých lét, které znám zpaměti (nezapomenutelný je i výborný český dabing o který se postaralo studio Intersonic) a v HD kvalitě je to šmakující žrádlo! 666!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Trilógiu "Maniac Cop" poznám veľmi dobre. Je síce pravda, že nemŕtvy policajt Matt Cordell na mňa veľký dojem neurobil, ale videl som viacero krát všetky diely. Priznám sa však, že o existencii titulov "Psycho Cop" som ani nechyroval. Až teraz som sa náhodou dostal ku druhému dielu. Psychicky narušený fízel Joe Vickers mi vôbec nezapasoval. Asi to bude tým, že horrory mám rád, ale policajti sa mi z duše protivia. All Cops Are Bastards (A.C.A.B.). No a tento Joe Vickers bol teda fakt poriadne nesympatický bastard. Satanista, vyšinutý vraždiaci policista. "Psycho Cop 2". Na záver ešte musím podotknúť, že Matt Cordell je oproti tomuto pupkatému psychošovi ťažký frajer. * ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama