Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ondřej Treml se vrací po dvou letech vězení na Borech domů, na šumavský Javorník. Není žádný recidivista, při nepozorné jízdě srazil cyklistu, který zemřel. Teď se těší domů, jenže mladá manželka Ilona ho nečeká. Poslední půl roku ho přestala ve vězení navštěvovat, nebere jeho telefony, údajně si našla milence. Ondřej po ní pátrá v hotelu, kde dělala recepční, ale je to marné, nikdo o ní neví. Raději ohlásí její záhadné zmizení policii na Kašperských Horách. Jana a její tým mapují Iloniny poslední stopy. Před nějakou dobou změnila pracoviště, začala dělat recepční v jiném hotelu. Tam ji přetáhl jeho majitel a ona se stala jeho milenkou, což hoteliérova manželka a spolumajitelka hotelu těžce nesla. Ta byla také poslední, kdo Ilonu viděl, tvrdí, že jela k zubaři do Sušice a už se nevrátila. Podezřelým je i podivín pracující u nedaleké benzínové pumpy. Policisté zjistí, že ji obtěžoval jako stalker, vyhrožoval jí. Po nalezení Ilony, která byla zavražděna zvláště surovým způsobem, se pátrání soustředí na jediného člověka, který to mohl udělat. Objasnění její smrti je velmi nečekané... (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře stavěná detektivka, dlouho divák neví, co se zabité stalo a kdo mladou ženu nalezenou v autě zabil. Druhý případ se ztraceným receptem je zcela tupý a je opět postaven jen k tomu, aby tu byl další adept na partnera šéfce. Sice průměrný díl, ale potěší. ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh nebyl nijak odlišný od ostatních, jen mě trošku mrzí, že se na ČSFD objeví fotky vraha, ještě před odvysíláním dílu. Člověk si to jen tak prochází a během pár sekund má po pointě. Jinak jsem rád, že Jaroslav Soukup přidává v každé sérii víc a víc záběrů krásné Šumavy. :-) ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zmizelá manželka, nevěra, žárlivost, chyby, prostě stále stejné. A stále stejně pohodové. Podezřelí byli spíše okatě nevinní, ale pachatel tentokrát byl opravdu nečekaný. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zmizelá manželka, vztahová vražda .... to si scénárista dělá srandu, to už je obsese ne? Já myslel, že se lidi vraždí i z jiných důvodů, ale v šumavském Mydsamru asi jiný není... ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdálo se mi to, nebo ta linie s ukradenou recepturou na výrobu skla vyšuměla prohlášením, že si krádež objednal nějaký chlápek z Plzně? A celá ta hlavní zápletka s tím navracejícím se chlápkem z basy, to je tolikrát viděné klišé. Jen jsem čekal, že se ho hospodský zeptá, jestli u něho nechce dělat kuchaře, že má volné místo. Vlastně jsem ani nepobral, oč zavražděné šlo. Ani to, že někdo studuje, aby pak odmítl postup a zůstal někde v zaprděné díře. A čím dál víc zjišťuji, že hlavní policistka nic moc nevyřeší, nebýt toho mladého ucha. Jo a nechápu, proč dabing zahraničních herců v poslední době zní jako z nějakého německého porna. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Hotel Vyhlídka, kde původně pracovala zavražděná paní Tremlová, se nachází v obci Javorník na Šumavě. (ArthasKarfa)

Reklama

Reklama