Reklama

Reklama

Zuřící řeka

  • USA Hot Ticket (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Banda lupičů přepadne striptýzový klub sloužící jako pračka špinavých peněz. Chladnokrevní zločinci bez milosti postřílí osazenstvo podniku a se třemi rukojmími a pytlem dolarů odlétají ze státu. Letadlo však ztroskotá v divočině a o život teď nebojují jen oběti, ale i jejich únosci. (J.Connor)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byla správná pytlovina. Díky SeBigovi za doporučení. Sice co se týče trashe se považuji za znalce, ale tak nemůžu znát úplně všechno. Začátek z vystřílením bordelu super i pak to jde v rámci slušný zvrácený zábavy jenom škoda, že na krátkou stopáž se občas vkrádá nuda. Hlavně v rozmezí od 35 do 60 minuty. ten konec ve stylu Divoký řeky už je zase správnej úlet a nejvíc boduje ten jeblej záporák co střílí každýho na potkání. Takže si to shrňme ukradený prachy plus nějaký ty vraždy plus kozičky rovná se solidní zábava.60% ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Film se rozjede hned od začátku. Lupiči vystrilej bordel, vemou prachy a rukojmí. Jednou s rukojmí je krásná Maria Ford. Docela svižnej akční thriller. Ja se bavil a zaporak byl správně šilenej. ,,my name is not einstein." Bang! ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Nemůžu tomu filmu upřít pozitivní naladění, taková jistá béčková pohoda z toho úplně sálá a zúčastněný si to nepokrytě užívají, hlavně starší kopie Armieho Hammera, Emile B. Levisetti, jehož záporák je strašně libovej. Přes tohle všechno je to ale stále ultralevné céčko, které nabízí jen pár topless scén a jinak nudnou nemotornou akci, na druhou stranu obsahuje slušnou dávku vtipu a nadsázky. Jsem na vážkách, ale nakonec ty tři hvězdy v rámci žánru dám. U nás vydal na VHS Davay. ()

Reklama

Reklama