Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování filmu Pravá blondýnka se Elle (Reese Witherspoon) vrací v celé své růžové a načechrané kráse. Je vycházející hvězdou v advokátní kanceláři a plánuje svatbu s mužem svých snů. Když však zjistí, že její firma zastupuje společnost, která testuje kosmetiku na zvířatech (a dokonce i na rodinných příslušnících milované čivavy Bruisera), stane se odhodlanou bojovnicí za psí práva. A dostane padáka na hodinu. Elle se vydává na křížovou výpravu do Washingtonu, aby vzala věci do svých pečlivě upravených rukou. Do politické arény však není snadné proniknout - zvláště když z moře šedi, černi a námořnické modři vyčníváte jako růžový palec. S pomocí světáckého poslíčka se Elle nakonec podaří přesvědčit kongresmanku Ruddovou, aby ji přijala jako asistentku a umožnila jí prosadit své názory. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (260)

Berry 

všechny recenze uživatele

Banda uječených blonďatých krav..Nic víc...Vlastně je tohle něco jako ,,remake" na jedničku. Elle má na začátku nepřítelkyni a na konci filmu se z ní stane přítelkyně. Elle se na začátku něco nedaří, ale na konci se jí to podaří... Jediný rozdíl je v tom, že je to tentokrát pěkně trapný a hlavně NEvtipný... ()

gootchy 

všechny recenze uživatele

TOHLE je snad špatný vtip. Za TOHLE lidi platěj v kinech? Svět se zbláznil. Koukat se na TOHLE " politické tažení bárbí v pink šatech za rovnoprávnost podvraťáckých dvouchlebů" je horší než číst manuál k japonskému videu. Ultranuda, postavy jak zvratky. Jedině Reese stojí za vidění. Ale nedokoukal jsem to a musel si spravit chuť starým dobrým čtrpaslíkem. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Po x-letech jsem se po první Pravé blondýnce vrátil i k druhému dílu a s odstupem času mohu říct, že si stojím za svým nízkým hodnocením. Zatímco jednička byla sice naivní, ale zato miloučká blbinka, tak dvojka je už jen blbina (či spíše blbost), u níž si člověk říká, jestli to tvůrci mysleli vážně. Film (rádoby) stojí a (fatálně) padá na ústředním příběhu, v němž se Elle snaží osvobodit matku svého psíka, což je sice na první pohled celkem fajn námět, nicméně samotné provedení bylo vážně špatné. Místy dvojka vykrádala jedničku, což bylo ale spíše na škodu. Vskutku nepovedený sequel! ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Jednička byla totálně boží, ale dvojka je fakt trapná. Vtipy jsou trapné a takové wtf vymyšlené, že jsem se tak 2x zasmál jen proto, že jsem to nečekal, ale to bylo tak vše. I postavy o dost ztrapněly. Kadeřnice ✂ má v hlavě vygumováno a mele totální sra*ky, bylo lepší, když v jedničce nemluvila. Blondýna je vypatlaná, jak by si to představoval člověk v jedničce, akorát samozřejmě že v jedničce byla o dost vtipnější, ne ve dvojce, když v jedničce až tak blbá nebyla. Její vztah s učitelem je přeslazenej jak cukrovka a příběh vlastně skoro to samé jak v jedničce jen se všemi těmito mínusy. Hned od začátku mi bylo jasný, že to bude špatný a taky že jsem to po 40 minutách vypnul. Fakt strašná sra*ka a umřít trapností se mi fakt umřít nechtělo... VYHODNOCENÍ: GAY PSI, WTF?? ()

whack

všechny recenze uživatele

Študentka zistí, že jej kozmetika je testovaná na psíkoch – a ona má rada svojho psíka. Tak s podporou Republikánov rozbehne svoju kampaň založenú na psychologickom vydieraní – argumenty alebo zmienku o kozmetike netestovanej na zvieratách nečakajte: „Oni majú na svojej strane vedcov, štatistiky a fakty!“ Sranda, že niektorí vegáni v tomto filme vidia animal rights agitku. Mne to skôr pripadá ako paródia na animal rights agitku. (BTW, takto to nefunguje. A Republikáni majú v skutočnosti ekologickú politiku TAKÚTO.) ()

Galerie (39)

Zajímavosti (17)

  • Jimmy Choo, slavný návrhář bot, byl požádán o navržení 63 různých párů bot ze syntetických materiálů (nesměly být z kůže, aby byly v souladu se zápletkou filmu týkající se ochrany zvířat). (HappySmile)
  • Během úvodní scény jedna z dívek ukáže na fotku Elle (Reese Witherspoon) s kongresmankou Rudd (Sally Field) a pronese: "That's two kick-ass women. I like them. I really like them." Jde o odkaz na projev Sally Field, když v roce 1985 přebírala Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve filmu Místa v srdci (1984). (HappySmile)
  • V pokladnách severoamerických kin diváci nechali 90,2 milionu amerických dolarů, součet celosvětových tržeb pak dosáhl 124,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama