My z Kačerova (TV seriál)
Kačeří příběhy
DuckTales
Káčerovo
Animovaný / Dobrodružný / Komedie / Rodinný
USA, 1987, 100x22 min
Fred Wolf, Alan ZasloveHudba:
Ron JonesPlakáty
Príbehy strýka Držgroša a jeho mladých synovcov, ktoré zažívajú na cestách po celom svete. (BoncheR) -
Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)
Douglas
Tohle je prostě klasika...:)(13.9.2003)
Galadriel
Ještě v posledním ročníku na gymplu byl strejda Skrblík největším oblíbencem jednoho mého spolužáka ;-) Prostě moc pěkná zábava pro děti.(30.3.2003)
Gemini
Kačerov je fajn, ale čím by Kačeří příběhy byly bez Rampy McKváka? Božské. Ale nikdo tu nezmiňuje Rafany... BTW předabovaná verze je ubohááááá.(8.4.2003)
Matty
Nezapomenu...(9.4.2006)
Djkoma
Mé dětství!! Jediný proč jsem byl schopen vztát v 8 ráno a zapnout Tv... Pokaždé se to vyplatilo :o))(11.7.2004)
Renton
Pro mě osobně jednoznačně nejlepší Disney seriál. Na tomhle jsem vyrostl a je obrovská škoda, že takové výtečné, dobrodružné a zábavné kreslené seriály už dnes téměř nejsou k vidění. Krásná vzpomínka. Seriál, který je pro dětskou duši dokonalý, ale neztrácí působivé kouzlo ani pro dospělé..(27.4.2005)
AngelAngie
Já chci být zase malá a celé dny na to koukat ..(29.5.2008)
Rob Roy
Kačerov jak hurikán ...(15.10.2003)
Veru Káčerovské dobrodružstvá boli vždy klasika a dosť obľúbená.(21.5.2005)
DaViD´82
Kačerov jak hurikán, k vám už míří.... Znělka, která byla zárukou neuvěřitelně zábavné půlhodinky ve společnosti nadmíru sympatického ptactva.(24.8.2007)
J*A*S*M
Kačery jsem rád neměl...(13.4.2009)
kiddo
Moje dětství symbolizují dvě protikladné touhy: být jako Magika von Čáry a vlastnít Rádce mladých svišťů.(24.8.2008)
Oskar
Jedna z největších tv událostí mého dětství. Strýček Skrblík byl můj idol, protože rozhodně nepředstavoval standartní model hrdiny animované tvorby (nemyslím tím jen to, že je to drůbež, ale jeho "morální profil") a moc se mi líbily i ostatní postavy - kromě do nebes zde vynášeného Rampy McKváka také Magika von Čáry, kačer Hamoun, paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. A co je třeba ještě ocenit, je vysoce nadprůměrný český dabing (Mirko Musil jako Skrblík, dále Karel Heřmánek, Valerie Zawadská, Lubomír Lipský, Dalimil Klapka...). Když se podíváte na dnešní dabingy v animovaných seriálech, zjistíte, že jsou nebetyčně odfláknuté.(2.5.2003)
Karlos80
Jeden z největších "Kultů" mého dětství. Tady se nemá cenu opravdu vůbec více rozepisovat a cokoliv nového zde ještě objevovat. Pro mě jednoznačně jasná Disneyovská jednička. Vše podstatné již bylo řečeno. Jedná se o naprostý dětský Disneyovský kult generace dětí narozených v osmdesátých letech, do které bohu dík patřím i já. Úžasný český dabing, úžasná hudba navíc opravdu snadno zapamatovatelná, pěkná animace a vůbec nad vynalézavostí a nápady autorů (tvůrců) jednotlivých epizod, opravdu smekám. Vždy to mělo, tedy každá epizoda, jak dobrý nápad v podobě napínavého dobrodružství, tak i kvalitní humor (zejména v podání Rampy McKváka) a nakonec i zajímavé rozuzlení. Dobro se navzájem skvěle doplňovalo, a soupeřilo se zlem v podobě Rafanů, nebo Magiky von Čáry. To všechno dělalo z tohoto seriálu, tehdy naprostou jedničku a to nejen v zemi svého původu, ale i v devadesátých letech tady u nás. Skvělý, skvělý, skvělý. Kdo ještě neviděl tak honem rychle napravit ! Nebo bude pozdě..! V té dnešní smršti animovaných filmů téměř odevšad, má tento stále čím oslovit a zaujmout na rozdíl od jiných nevalně proslulých třeba z asijské produkce. Malá ukázka z úvodní melodie : zde.(17.1.2007)
Kulmon
Nejlepší animovaný seriál mých dětských let, u kterého jsem proseděl nejeden nedělní podvečer či později sobotní ráno.(7.5.2009)
canakja
To je tak návykový, až se divim, že to neni ilegální. Rampa ovlivnil můj sexuální život(15.9.2009)
Dudek
Jeden z mých nejoblíbenějších animovaných seriálů, miloval jsem Magicu a Skrblíka, většinou je to tak, že si oblíbím záporné postavy. Rád vzpomínám na časy, kdy jsem po spatření mumie v úvodních titulkách nezamhouřil v noci oka, fakt je ale ten, že ještě v deseti letech jsem se bál všeho co - třeba jen zdánlivě - připomínalo smrt (kříže, rakve, mumie...). Více mě vyděsila snad jen mumie v Nulové šanci... No prostě parádní seriálek, jehož úvodní sekvence ve mě vzbuzovala noční můry :)(28.1.2006)
Djoker
Nejlepší z Disneyovek. Pamatuji si, jak jsem jako malý vstával brzo ráno právě kvůli kačerům. Každý díl byl svkělý, plný napětí, akce i vtipů. Strýček Skrblík je držgrešle, ale zárověň si vždy uvědomí i ty právé hodnoty, není to klasický klaďas. Prostě originál, který když miluješ, tak není co řešit.(26.8.2009)
Hakha
Už úvodní melodie je nezapomenutelná a zná jistě každý. Mám tenhle roztomilý a oddechový seriál rád a tak hodnotím 4,5 hvězdičky... Intro: http://www.youtube.com/watch?v=uhF-4fEXp7c(6.1.2008)
Psema
Skrblík vs. Hamoun. Nejlepší adventure animák všech dob!!!!(28.1.2007)
Fanklub seriálu
| Na DVD od: | 18.05.2011 MagicBox |