Reklama

Reklama

My z Kačerova

(seriál)
  • Česko Kačeří příběhy (více)
USA, (1987–1990), 36 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Ron Jones

Hrají:

Alan Young, Russi Taylor, Chuck McCann, Terence McGovern, Frank Welker, Hal Smith, Hamilton Camp, June Foray, Peter Cullen, Tress MacNeille, Kathleen Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)

(více)

Recenze (608)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Práve týmto kresleným seriálom ma dokázali ľudia od Walta Disneya najviac zaujať. Dnes, keď mám na krku tridsiatku, tak by som samozrejme kvôli tomu nevstával v sobotu ráno, len aby mi neušla daľšia časť. Vysoké hodnotenie však iste nedávam len z nostalgie. "DuckTales" má svoje kvality, ktorými si vie i po dvadsiatich rokoch, od svojho vzniku, získať mladých divákov. **** ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

První a zároveň asi nejlepší Disneyský seriál, který u nás po revoluci běžel. Strýček Skrblík a jeho synovci Kulík, Dulík a Bubík, Rampa McKvák, Šikula, paní Čvachtová, Magika von Čáry, Hamoun, rafani. Ti všichni se stali nedílnou součástí mého dětství, stejně jako titulní píseň nazpívaná Vildou Čokem. Tu jsem si s kamarády mnohokrát zazpíval. Jednotlivé díly byly často hodně nápadité. Vždy bylo čím překvapovat. Počínaje dobrodružnými cestami, kouzly, sci-fi zápletkami. Mělo to všechno a mělo to vtip. Výborný dabing! Celý týden jsem nedočkavě čekal na neděli a na nový příběh. Spoustu dílů jsem si i nahrával na VHS, abych to pak ten týden vůbec vydržel. KAČEŘI prostě byli IN a jen málokdo z mojí generace je nezná. Při vzpomínkách na tu dobu se neubráním stejné nostalgii, jako strýček Skrblík při pohledu na svůj první uspořený desetník. TEĎ K VÁM DĚTI Z DÁLKY LETÍ KAČER…..HÚÚÚuuuu……PŘINÁŠÍ SEM KOUZELNOU ZEM KAČER….. ()

Reklama

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Co zbývá říci než to, že jsem měl nahrané všechny díly a ne zřídka jsem proseděl den u televize a hltal každý z nich! Pan Disney a jeho kouzelné postavičky, naiivita příběhů a přece napínavost a záhady,kterými procházeli všichni kačeři, jejiích dilemata, přání, nešvary i férové jednání! To vše a mnohem víc navždy formovalo můj charakter v dobách, kdy byl teprve utvářen!:) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jedním z nejpříjemnějších důsledků Sametové revoluce bylo to, že mě a moje vrstevníky tenhle seriál při své české premiéře zastihl ještě jako malé děti, které seděly v neděli večer doma u často ještě černobílých televizí a slintaly nad každým dalším dílem kačerů. Dokonalé, dokonce natolik, že jsem chtěla mít růžové šatičky a růžovou mašli ve vlasech. Jediné růžové oblečení, které jsem kdy chtěla, Kačko. Že se jedna ze zastávek pražského metra jmenuje Kačerov považuji za poklonu všem z Kačerova. ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Tohle byly Kačeří příběhy a Kačeřími příběhy taky zůstanou... Ale k hodnocení - zřejmě nejlepší dětský animovaný seriál, který kdy v Americe vytvořili. Dobrodružný, vtipný, kouzelný. I dnes, když se podívám na některý díl, z něj mám velmi dobrý pocit. Aspoň co se týče starého dobrého dabingu, ten nový je příšerný... ()

Galerie (56)

Zajímavosti (27)

  • Všechny postavy mají buď bílé ruce, nebo nosí bílé rukavice. (vojtaruzek)
  • Když Rampa řekl: „Hady nesnáším! Ne, to je někdo jiný,“ tak odkazoval na Indiana Jonese. Překvapivě v prvním českém znění referenci vynechali. (Vitox)
  • Všichni Rafani mají své vězeňské číslo složeno z číslic 1, 6 a 7. Např. 176-176, 176-617 a 176-716. (kubstvi)

Související novinky

Příběhy z Kačerova se vrací

Příběhy z Kačerova se vrací

17.12.2016

Televizní kanál Disney XD se rozhodl oživit kreslenou legendu. Příští rok se na obrazovky vrátí Příběhy z Kačerova, které se mezi lety 1987 a 1990 dočkaly přesně 100 epizod. Nová verze bude mít… (více)

Reklama

Reklama