Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pojďte spolu se Scooby-Dooem, Shaggym a týmem Záhady s.r.o. odhalovat další hrůzostrašná tajemství! K partičce se tentokrát přidá také Scoobyho nebojácný synovec, jedinečný Scrappy‑Doo! Pomůže mrňavé štěně kamarádům zvítězit nad nadpřirozenými bytostmi všeho druhu? To zjistíte, když si pustíte 16 bláznivě vtipných epizod kompletní 1. série této oblíbené klasiky, která poprvé vychází na DVD. Dejte si nějaký ten pamlsek a vychutnejte si dokonalou štěněcí zábavu!

Disk 1
Scarabeus žije
Setkání s mimozemšťanem
Noční upír z Říše divů
Fantom diskotéky
Hadí démon na Haiti
Létající kostlivec
Dračí obluda z Tokia
Jeskynní medvěd ve skalách

Disk 2
20 tisíc výkřiků pod mořem
Trampoty v San Francisku
Když vidíš padat hvězdu
Obludy a jiné příšery
Hrůza v horách
Čáry a kouzla
Mějte se na pozoru, řádí tady
Nepodařený únos (Magic Box)

(více)

Recenze (19)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Scoobyho-Doo už nějakou tu dobu sleduju půlkou oka na Smíchově. Nevím, které série už byly vysílány, v současnosti ale běží zrovna tahle, tak holt okomentuju tuhle. Docela rozumím tomu, že pro generace šedesátkových a sedmdesátkových dětí je Scooby-Doo pojem, navíc je to původně z dílny Hanny a Barbery, kteří vyprodukovali i Psa Filipsa, na jehož asi šesti příbězích jsem vyrůstal. Jenže už jsem zestárl a tohle mi nic nedává, zvlášť, když ústřední psí hrdina je totální zbabělec, hlupák a mluví jako dement. (1 162.) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Poněkud slabší seriál, ale přesto neskutečně vtipný a to z jednoho jediného důvodu - tím je Scrappy, asi nejlepší štěně, které se kdy narodilo. 70%. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Jak já tohle miloval jako malej kluk a s jistotou mužu říct že až budu mít děti tak se na to budu dívat s nima :) ()

helloween93 

všechny recenze uživatele

Klasika se Scoobym, kde v prvních dílech k původní partě přibyl Scrappy-Doo (synovec Scoobyho) a cca od druhé série se jeden díl (20 minut) rozdělil na 3 samostatné příběhy v kterých vystupovali Scooby, Shaggy a Scrappy. Toto sestavení mi sedělo nejvíce. Časem pak v jednom ze tří příběhů vždy účinkovali šerif Dusty, Yabba-Doo a Scrappy a jejich příběhy se odehrávaly na Divokém západě. Měl jsem tenhle seriál velmi rád, a to především kvůli druhé a třetí řadě, ve které vystupují často velmi bizardní postavy. :) ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Nedá sa donekonečna ťažiť v zlatej bani a tu to platí tiež. To, čo som mala rada na predchádzajúcich sériách Scooby Dooa sa tu stráca. Oveľa, oveľa slabšie než všetky série predtým. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Scrappy Doo není sice tak zábavý jako Scooby, ale celkem slušně doplňuje a nahrává dvojici Shaggy a Scooby. Je jen škoda že to má jen 16 dílů, ve kterých se vystřídá celkem slušná řádka záhad a strašidel. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Oproti sériím Scooby-Doo na stopě a Scooby-Doo je tohle rozhodně zajímavější. Scrappy-Doo je po čase sice otravný s tím, jak i po čtyřech sériích stále věří v odvahu svého strýce Scooby-Doo, ale jinak poznáváme i příbuzné obou psů, podíváme se i na Divoký západ a hlavně seriál ztrácí tu nudnou schématičnost. Už nesledujeme jen příběhy o odhalování zločinců, navíc mizí na několik sérií Velma, Fred a Daphne a hlavně, jednotlivé epizody jsou rozdělené na tři menší příběhy, kterou jsem podstatně stravitelnější než jedna dlouhá, která se navíc odehrávala pořád ve stejném duchu. Daphne se pak na chvíli vrací, což je určitě také oživení, zvláště, když Fred s Velmou účinkují pouze v jedné epizodě. Pouze ta hudba trochu zaostává. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento seriál by možno v starej zostave nebol až taký zlý a prakticky zábava funguje v podobnom móde. Čo tu ale podráža nohy tomuto seriálu, je v prvom rade Scrappy-Doo, ktorý je tak nesympatickou postavičkou, žeby som ho najradšej roztrhal v zuboch, vyhodil von oknom a pokračoval ďalej so starou partou. Žiaľ nemohol som sa tu sústrediť na nič iné, ako na tie otravné komenty malého bastarda :)  Preto u mňa len suchý podpriemer. 40 % ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

První řada této série je klasický typický Scooby-Doo, jenom tam je přidaný Scrappy. Druhá, třetí řada je o tom, jak Shaggy, Scooby a Scrappy-Doo cestují po světě potkávají se tam se *skutečnými* příšerami a honí se tam sem a tam. Později dopřidané segmenty o westernu. Čtvrtá řada je zápletkou stejná jak ta první, ale je tam z té lidské bandy jen Shaggy a Daphne. K této celé sérii mám dva pocity po prvním a druhém zhlédnutí. Po tom prvním se mi nelíbila první řada, byla moc stejná, druhá a třetí řada se mi kvůli grotestkním situacím tak moc líbila, že jsem si je musel nahrát, až na ten western, to je moc dobrodružné. Čtvrtou řadu beru za vlažnou. Po druhém zhlédnutí po letech jsem změnil názor. Víc se mi líbila první řada, ale jenom kvůli dějové hudbě, protože melodie a tóny byly nahrány jiným způsobem, než v jiných seriálech. I když nemusím orchestrovou hudbu, tak z téhle jsem měl radostí až mráz po zádech, podobné pocity jako u hudby z Kocoura Cliffa. Druhá a třetí řada už mě nebaví, protože je to pořád o tom samém, ale aspoň ta napínavost je jednodušší a nenáročná. Na třetí řadu mám stejné pocity jako tehdy. ()

Reklama

Reklama