Reklama

Reklama

Griffinovi

(seriál)
Trailer
USA, (1999–2024), 159 h 48 min (Minutáž: 21–54 min)

Předloha:

Richard Matheson (povídka)

Kamera:

Ralph Kaechele

Hrají:

Seth MacFarlane, Alex Borstein, Seth Green, Mila Kunis, Adam West, Patrick Warburton, Phil LaMarr, Gary Cole, Jennifer Tilly, Fred Tatasciore, Ralph Garman (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(429)

Animovaný seriál o netypické americké rodince Griffinových. Každý z nich je originál, včetně jejich mluvícího psa Briana, který všechny překvapivé rodinné situace komentuje s moudrostí sobě vlastní. (TV Nova)

Videa (3)

Trailer

Recenze (794)

Kryton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Upravil jsem hodnocení po zhlédnutí 5. a 6. série. Vedle naprosto geniálně pojatých dílů se tu a tam objeví díly neskutečně trapné. Vykašlal jsem se tak nějak na styl animace - je to o zvyku. Podívejte se na první sérii Simpsonů, kde animace není kdovíjaká. Původně jsem po první sérii seriál odepsal, ale po právě viděných 5.-6. sériích musím zvednout hodnocení. Hlavně Stewie s Brianem dělají dvojku neskutečných komiků. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

V posledních sériích se Homeru Simpsonovi vyčítá, že je až moc velké hovado a vlastně s ním není žádná legrace. Pokud jej vezmu jako měřítko kvality, Peter Griffin je neschopný a nesympatický idiot už od prvního dílu, a jelikož se vše točí právě kolem něj, dosledovat první sérii bylo nekonečné utrpení. Odvahu pro další sledování může dodat jedině malý Stewie. Edit: Právě jsem rozdíval třetí řadu a míra mého uspokojení začíná pomalu narůstat. Takže zvedám na tři a čekám, zda-li bude ta křivka i nadále růst. ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Ani ne tak kopie Simpsonových - U nichž mimochodem naopak většina naprosto opomíjí, že ti sami velmi důsledně vychází z Ženatého se závazky, když ho zejména zpočátku mnohdy navíc slušně vykrádají.. - jako spíš vpravdě bizarní hybrid hned několika forem a stylů.. Samozřejmě naopak vycházejících z několika jiných seriálových legend, od nichž se odlišuje snad jen velmi černým, mnohdy bohužel zas nedůsledně hraničním, humorem.. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Já nějak nevím. Hodně dlouho jsem se na Family Guye odhodlávala a.. V seriálu je nepochybně spousta dobrých míst, scén, postav, narážek, vtipů - to nepopírám, ale i tak mi všechna pozitiva do značné míry dorovnávají chvíle neskutečné trapnosti, vyloženě špatné vtípky, úvodní znělka, kterou nemůžu vystát, pár (bohužel hlavních) postav jakbysmet, muzikálové vložky, typ animace kterou rozhodně řadím k jedněm z nejohavnějších, jaké jsem kdy viděla.. Tak tedy za půlku hodnocení, té rozporuplnosti se prostě díl za dílem nemůžu zbavit. (Zatím shlédnuto asi jedna a půl série, třeba časem změním názor..) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

První cca dvě série jsou slabší ale postupem času se family guy tak něják usadil a našel si svou cestu jak pracovat s vtipem, asociací, jak rozvíjet charaktéry atd... Sem tam se objeví slabší díl nebo trapnější chvilka ale v tomhle pořadu je toho vždy tolik, že by byl zázrak, kdyby to občas někoho něják nepohoršilo.....Baví mě to, i když mám teda radši-řekněme promyšlenější-Southparkovský humor ;) ()

Galerie (1 710)

Zajímavosti (561)

  • Názov epizódy je založený na anglickej detskej riekanke "Peter Peter Pumpkin Eater". (Pat.Ko)

Související novinky

Ženatý se závazky se vrací... jako animák

Ženatý se závazky se vrací... jako animák

15.05.2022

Málokterá osmdesátková znělka se člověku zažrala do paměti tolik, jako ta ze seriálu Ženatý se závazky. Komedie o dysfunkční rodině Bundyových běžela v televizi od roku 1987 do roku 1997, v roce 2012… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Zemřel představitel Batmana Adam West

Zemřel představitel Batmana Adam West

11.06.2017

Pro většinu Čechů je prvním Batmanem Michael Keaton, v Americe ale všichni vyrůstali na seriálu z 60. let, v němž si Bruce Waynea zahrál Adam West. Washingtonský rodák se díky napůl parodické show,… (více)

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

Zemřeli Robin Williams a Lauren Bacall

13.08.2014

Dvě hollywoodské legendy během dvou dnů? Smutnější týden letos filmový svět ještě nezažil a snad už ani nezažije. Nejdříve jsme přišli o třiašedesátiletého komediálního génia Robina Williamse, který… (více)

Reklama

Reklama