Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Emerson High začíná školní rok. Kevin Matthews je na škole nový a hned první den se mu podaří znepřátelit si místní elitu a skončit na koberečku v ředitelně. Je to sice v podstatě milej kluk, ale s mámou se v posledních dvou letech hodně stěhovali a šest středních škol, kterými za tu dobu prošel, nepůsobí jako nejlepší vizitka, což ví stejně dobře jako slečna ředitelka Burnhartová, jež si na něj asi zasedla. Ještě že se i letos otevírají školní kluby, a když Kevina nevezmou do prestižního Key Clubu, po kterém pošilhával kvůli blondýnce Amandě, je tu ještě Klub vědců a jeho tajný lektvar, který umí s člověkem udělat divy. Ale co na to říká místní školní rozhlas? (dopitak)

(více)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Hehe moje první erotická komedie pro puberťáky, popvé jsem ji viděl asi v 10 letech a to jsem byl vyjevenej, měl jsem originální videokazetu a dodneška si pamatuju ty hlody co tam byly dabing sice nebyl nic extra ale slova jako "houkačky" mě dostávaly, příjemné pokoukání dnes bych hodnotil 3* ale z nostalgie dávám 4*. I dnes mě to bavilo a ten závan nostalgie byl prostě hodně cítit. Je sice pravda že herci byly nic extra ale byly dostatečně sympatičtí, příběh pokračuje několik let po prvním dílu a zábavnost je tu pro mě velká. Takže jsem spokojen. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Co do množství erotiky si tahle (mysteriózní, asi jako Flubber) komedie s ničím nezadá se současnými teenage projekty. Jen je dost naivní a některé postavy jsou zbytečně extrémistické až prasečkářské. Přehlídka boobs je docela dobrá, a hlavní hrdina, jehož ztvárnil herec Todd Eric Andrews, překvapivě není šablonovitým typem loosera, jak bychom z podobně stavěných příběhů neomylně čekali. Film ale nemá moc co nabídnout a pití zázračného lektvaru, k jehož vzniku se tvůrci neobtěžovali nic bližšího vysvětlit, působí jako berlička, kterými si četně pomáhal scénárista, když nevěděl, kudy tudy. ()

Reklama

Reklama