Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si, že máte šanci setkat se se svým idolem filmového plátna a on Vás začne zbožňovat! Přesně to se totiž stane Rosalee Futchové (Kate Bosworth), dívce z malého města posedlé hvězdnou slávou, která vyhraje RANDE s hollywoodským krasavcem Tedem Hamiltonem (Josh Duhamel). Jenže zatímco pro Rosalee je to splnění největšího snu, jejímu nejlepšímu příteli Petovi (Topher Grace) to vnese do života nevídaný zmatek. Pete ji totiž také hluboce, beznadějně - a tajně - miluje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Lenakf 

všechny recenze uživatele

a zase tu máme jednu pastvu pro oči v podobě Joshe Duhamela, a že je na co koukat! (taky bych potřebovala posekat pár polínek na zatápění :)) ale jak to tak bývá, zase to končí americkým happy-endem - i když, jak se to vezme, u mě by zvítězil jedině Josh :P a to by ani nemusel znát počet mých úsměvů... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $17,071,962Tržby Celosvetovo $21,278,456║ Klasická romantická šablónka, ktorá vďaka dobrému obsadeniu(Kate Bosworth, Topher Grace, Josh Duhamel, Ginnifer Goodwin) je prinajmenšom príjemne znesiteľná, občas aj úsmevná a romantický náboj taktiež nechýba. /55%/ ()

Reklama

kersten 

všechny recenze uživatele

Necudujem sa, ze dnesna mladez je taka sprosta, ked pozera taketo filmy. Laska tu bola az prehnana, no povedzme, ktora by dala prednost zalubenemu kamosovi z tesca pred fesnym taktiez zalubenym hercom, ktory svoju drahu vyvaza na lietadle a kupuje kvoli nej farmu a velku vilu. naozaj som sa po skonceni filmu velmi rozculila.Co nam to tu pan reziser chcel povedat? ()

milous11 

všechny recenze uživatele

Moc krásná romantická komedie, kde se opravdu ukázalo že v životě není důležité jaké kdo má postavení a peněz, ale spíše to, jaké kdo má srdce. Z toho by si většina lidí mělo vzít příklad, protože dnes se to spíše bere podle toho prvního prípadu. Opravdu touha po někom s kým nám bude dobře, tady opět zvítězila a tak to platí i v životě. U mě jednoznačně hodnocení za 5hvězdiček :-) ()

sin34 odpad!

všechny recenze uživatele

Ac mam tento zanr rad, tak tohle je neuveritelny blabol a nuda. Nazyvat to komedii mi prijde take trosku zcestne. Cely film je naivni a naprosto nerealisticky. U romantickych komedii jsem zvykly, ze casto vybocuji z normalu, ale to aby se celebrita vyznala, ze podvadela pri ziskavani divky a jeste aby vychvalila sveho soka...to uz je opravdu moc. Davam odpad a me hodnoceni je 0/25 ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Kate Boswort má každé oko jiné. Toho si lze všimnout i v některých scénách filmu, avšak v jiných lze zpozorovat zase modré kontaktní čočky. (glumka)
  • Paris Hilton si zde střihla roli skokanky s padákem, která přistane v Tedově bazénu poté, co Ted odveze Rosie domů. Kvůli stopáži byla scéna vystřižena, najdete ji však na DVD v sekci vystřižené scény. (HappySmile)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama