Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si, že máte šanci setkat se se svým idolem filmového plátna a on Vás začne zbožňovat! Přesně to se totiž stane Rosalee Futchové (Kate Bosworth), dívce z malého města posedlé hvězdnou slávou, která vyhraje RANDE s hollywoodským krasavcem Tedem Hamiltonem (Josh Duhamel). Jenže zatímco pro Rosalee je to splnění největšího snu, jejímu nejlepšímu příteli Petovi (Topher Grace) to vnese do života nevídaný zmatek. Pete ji totiž také hluboce, beznadějně - a tajně - miluje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Táto akože komédia okolo humoru ani nechodila. Keby tam bol aspoň nejaký plochý humor, ale nič. Je tam tolko srandy ako v márnici. Postavy sú maximálne nesympatické a je vám úplne jedno ako sa budú vyvíjať, lebo aj tak je jasné hneď na začiatku, kde to skončí. A tie dialógy sú maximálne nezáživné. Tak prečo jedna hviezdička? Raz som sa tuším pousmial. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechová romantická komedie, která příliš originality bohužel nepobrala. Relaxovat se u toho dalo a jako oddechovka to nebylo špatné, ale zároveň to byl velmi naivní a snadno předvídatelný příběh. Ale to jsem věděl, když jsem do toho šel, a kdybych nechtěl vidět předvídatelnou romantiku, tak bych asi sáhnul po něčem jiném. Každopádně zajímavá romantická komedie, která možná okouzlí, možná zaujme, u mne to však je pouhá romantika, kterých je k vidění dost a dost. Ale neříkám, že to bylo špatné, v rámci žánru to je rozhodně ucházející počin, a tak dávám průměrné tři hvězdičky. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Které děvče by si nepřálo aby se do ní zamiloval herecký idol. Veselý trochu moralizující příběh o tom, že někoho chtít a získat nemusí být vždy to pravé ořechové. Humorných a láskyplných situací se tu najde více než dost, takže se jedná o skvělou zábavu. Děj je krapet předvídatelný, ale u takovýchto filmů je to zcela normální fakt. Co se týče obsazení, casting byl proveden zdařile. Všechny postavy jsou v kontrastu s dějem i prostředím. Dobře se na to zkrátka dívá. Snímek o dívčím dospívání, kdy ona sama musí přijít na to co je správné a pro ni nejlepší. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Celkem dobré téma na romantickou komedii ale nelíbilo se mi obsazení především co se týče Kate Bosworth.Nepatří do mého seznamu "celebrit" které mi nejsou po chuti ale rozhodně patří do seznamu nebrat nebo pokud možno vidět co nejméně jejich filmů.Její výkon mě naprosto uzemnil a to v tom špatném slova smyslu.Díky ní jsem ze snímku cítila naprostou kýčovitost a tak trochu to na mě působilo jako telenovela prostě nic na co bych se dobrovolně dívala dvakrát.Rozhodně si nezaslouží uplné zavrhnutí, protože Josh Duhamel se ukázal v tom lepším světle ale to nemění nic na tom,že je to oddychová jednorázová romantická komedie co nikoho neurazí ale ani nějak extra nenadchne. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Kate Bosworth je kurňa roztomilá tvářička.....dámy zase určitě přikryjí manželův obličej polštářem při vzpomínce na Joshe Duhamela - tak to jsme si rozebraly hlavní klady následovníka Luketicovy přerůžovělé blondýnky a tím by se také dalo skončit. Jestli tohle je ta kariéra, kvůli které Topher Grace předčasně ukončil své účinkování v That '70s Show, tak to potom gratuluji. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Kate Boswort má každé oko jiné. Toho si lze všimnout i v některých scénách filmu, avšak v jiných lze zpozorovat zase modré kontaktní čočky. (glumka)
  • V jedné ze scén na začátku filmu, kde kamera přejíždí sem a tam z Teda na Peteho, sedí Pete u večeře s knihou. Ta je nazvaná "A Good Man is Hard to Find" (Dobrého chlapa je těžké najít), což je krátký příběh napsaný Flannerym O´Connorem, prominentním katolickým autorem žijícím na protestantském jihu v malém městě podobném tomu, kde bydlí Pete a Rosalee. (HappySmile)
  • Jako hvězdný host se zde objevil David Daskal z show Average Joe - Hawaii (2004). Mihl se ve 2 scénách - když se Rosie vrací z oběda s Tedem Hamiltonem a v baru, když Peter trefí při šipkách střed. (HappySmile)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama