Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si, že máte šanci setkat se se svým idolem filmového plátna a on Vás začne zbožňovat! Přesně to se totiž stane Rosalee Futchové (Kate Bosworth), dívce z malého města posedlé hvězdnou slávou, která vyhraje RANDE s hollywoodským krasavcem Tedem Hamiltonem (Josh Duhamel). Jenže zatímco pro Rosalee je to splnění největšího snu, jejímu nejlepšímu příteli Petovi (Topher Grace) to vnese do života nevídaný zmatek. Pete ji totiž také hluboce, beznadějně - a tajně - miluje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

freddy 

všechny recenze uživatele

Průměrná oddechová romantická komedie, která příliš originality bohužel nepobrala. Relaxovat se u toho dalo a jako oddechovka to nebylo špatné, ale zároveň to byl velmi naivní a snadno předvídatelný příběh. Ale to jsem věděl, když jsem do toho šel, a kdybych nechtěl vidět předvídatelnou romantiku, tak bych asi sáhnul po něčem jiném. Každopádně zajímavá romantická komedie, která možná okouzlí, možná zaujme, u mne to však je pouhá romantika, kterých je k vidění dost a dost. Ale neříkám, že to bylo špatné, v rámci žánru to je rozhodně ucházející počin, a tak dávám průměrné tři hvězdičky. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. Superfabulous - BT [3:36] ,2. Special - Wilshire [3:01] ,3. Some Days - Wheat [3:22] ,4. More Bounce In California - Soul Kid #1 [4:01] ,5. Why Can't I? - Liz Phair [3:27] ,6. Back To You - John Mayer [4:00] ,7. Something About You - Five For Fighting/John Ondrasik [4:00] ,8. Days Go By - Jason Wade [3:26] ,9. Leading With My Heart - Alice Peacock [3:22] ,10. Blue - The Thorns [2:53] ,11. Waiting - Kyle Riabko [4:08] ,12. I Won't Go Hollywood [3:12] ,13. Somebody - Bonnie McKee [4:07] ,14. Shining - Kristian Leontiou [4:02] ,15. Once Again - Frankie Jordan [3:03], ()

Reklama

kenileja 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantika, která je nenásilná, dobře se na ní dívá (Kate Bosworth, Josh Duhamel). Příběh je až absurdně nepravděpodobný a dost naivní, ale když takový není ve skutečnosti, tak alespoň že je takový ve filmu, jinak bychom si jej tak ani nepředstavili. :-) Závěr: hloupé, ale příjemně oddychové. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Je to možná hloupé, je to hodně kýčovité...a je to sladká limonáda, ale proč takhle hodnotím je to, že ústřední trojici Kate Bosworth, Topher Grace a Josh Duhamel to sakra sedne a ve svých rolích jakoby byly nad celým tímhle romantickým filmem. A nakonec proč si po škaredém dnu nepustit takovou romantiku...A vypnout a nepřemýšlet. ()

Greg25 

všechny recenze uživatele

Ehm, proboha žijeme na stejné planetě? Nebo byl tenhle film z Marsu a já žiji na Zemi? :-D Dělám si legraci, v daném žánru podobných filmů je asi hloupoučký děj na místě, ale takhle žalostný scénář? Není vtipný jako spíš trapný. Herci, hm, hrůza až na Tophera Grace (aspoň někdo se snažil hrát). 30% Se slovy jen proto, že jsem v rámci daného žánru viděla i horší snímky než tenhle naivní a nereálný a tak trochu z jiné planety..... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • V jedné ze scén na začátku filmu, kde kamera přejíždí sem a tam z Teda na Peteho, sedí Pete u večeře s knihou. Ta je nazvaná "A Good Man is Hard to Find" (Dobrého chlapa je těžké najít), což je krátký příběh napsaný Flannerym O´Connorem, prominentním katolickým autorem žijícím na protestantském jihu v malém městě podobném tomu, kde bydlí Pete a Rosalee. (HappySmile)
  • Jako hvězdný host se zde objevil David Daskal z show Average Joe - Hawaii (2004). Mihl se ve 2 scénách - když se Rosie vrací z oběda s Tedem Hamiltonem a v baru, když Peter trefí při šipkách střed. (HappySmile)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama