Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představte si, že máte šanci setkat se se svým idolem filmového plátna a on Vás začne zbožňovat! Přesně to se totiž stane Rosalee Futchové (Kate Bosworth), dívce z malého města posedlé hvězdnou slávou, která vyhraje RANDE s hollywoodským krasavcem Tedem Hamiltonem (Josh Duhamel). Jenže zatímco pro Rosalee je to splnění největšího snu, jejímu nejlepšímu příteli Petovi (Topher Grace) to vnese do života nevídaný zmatek. Pete ji totiž také hluboce, beznadějně - a tajně - miluje. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tento snímek jsem viděla už dávno a nebylo to vůbec špatné. Tak trochu vesele moralizující příběh o tom, že někoho chtít a získat nemusí být vždy to pravé a že dívat se srdcem je daleko důležitější. Jinak naprosto standartní a běžný scénář, jakých je už miliarda, ale zkrátka a dobře to na mě i tak fungovalo více než příjemně. Skutečně ničím nepřekvapující, ale rozhodně moc milá oddychovka se sympatickým obsazením. Normálně takovým filmům dávám tři hvězdicky, ale vzhledem k tomu, že tento film mě v mém osobním životě pojí s něčím, na co nemohu zapomenout, hodnotím všemi hvězdami. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ale jo, proč ne. Příběh reálný asi tak jako život na Marsu, na každém záběru vše odfláknuté a navrch ještě odporný výběr hudby. Jediné, na čem tak lze stavět je taky to jediné, co jsem na Randeti s celebritou shledal kvalitním, a to herecké výkony. Kate Bosworth i Joshe Duhamela jsem viděl ve filmu poprvé, Tophera Grace podruhé (Traffic). Všichni tři zahráli své role perfektně a jen tito tři udržují film dvě hvězdičky od odpadu. Josh mi navíc strašně připomínal mladší klon Timothy Olyphanta. Jak zjevem, tak hlasem. Víc ale Rande s celebritou nenabízí, jen jedno klišé za druhým, a ještě k tomu lhostejným způsobem. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Dějově nepřekvapivě jednoduchý snímek Roberta Luketica, který se v žánru lehkých romantických komedií už docela slušně (na za oceánskou bídu) orientuje. Takže úplně marné to tentokrát nebude. Není to nekoukatelné jako Luketicova Příšerná tchýně, škoda jen, že se v hereckém obsazení nenašel nějaký pořádný tahoun řady slabších míst!! Nakonec proč ne.. 50% ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Díky milé tváři Kate Bosworthové a přátelsky laděné postavě Tophera Grace ještě poměrně hladce snesitelný romantický film, který dokáže i lehce pobavit (scénka na záchodě). Není to nic originálního, něco takového ale dnešním romantickým filmům vyčítat jen stěží (stejně by to bylo jako házet hrách na stěnu). Proto, když hloupost scénáře vyloženě nebije do uší, o prsa (a zadek) Rosalee Futchové (tedy hlavní hrdinky snímku), hodnotím čistým a zaslouženým průměrem. 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $17,071,962Tržby Celosvetovo $21,278,456║ Klasická romantická šablónka, ktorá vďaka dobrému obsadeniu(Kate Bosworth, Topher Grace, Josh Duhamel, Ginnifer Goodwin) je prinajmenšom príjemne znesiteľná, občas aj úsmevná a romantický náboj taktiež nechýba. /55%/ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Tad Hamilton (Josh Duhamel) nosí hodinky značky TAG Heuer Monaco Chronograph. (dyfur)
  • Jako hvězdný host se zde objevil David Daskal z show Average Joe - Hawaii (2004). Mihl se ve 2 scénách - když se Rosie vrací z oběda s Tedem Hamiltonem a v baru, když Peter trefí při šipkách střed. (HappySmile)
  • V jedné ze scén na začátku filmu, kde kamera přejíždí sem a tam z Teda na Peteho, sedí Pete u večeře s knihou. Ta je nazvaná "A Good Man is Hard to Find" (Dobrého chlapa je těžké najít), což je krátký příběh napsaný Flannerym O´Connorem, prominentním katolickým autorem žijícím na protestantském jihu v malém městě podobném tomu, kde bydlí Pete a Rosalee. (HappySmile)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama