Schéma je stejné jako u klasického Batmana, jen Bruce Wayne musel odejít na odpočinek (starý dobrý lidský hrdina Batman má totiž problémy se srdcem) a najít si za sebe mladou náhradu. Gotham se za těch třicet let zas tolik nezměnil, zato temný rytíř ano...v tom je právě síla Batmana Budoucnosti - starý Wayne poučuje mladého Batmana o tom, že není lehké býti superhrdinou...prostě - když přežijete moderní vzhled typického převleku (o jehož účelnosti mám dost vážné pochybnosti:)), je to zase ono...temný comics, tentokrát jako animák.(30.12.2003)

Asi takhle by to v budoucnosti mělo s Batmanem vypadat. Bruce Wayne na odpočinku (tím nemyslím mrtvý) a práci Temného rytíře za něj odvádí nějaký mladík.(11.8.2004)

65% - Pohodová oddychovka, ukazující nám Batmana nové generace, podporovaného Brucem Waynem v důchodovém věku...(9.11.2007)

• Bat55

Som nesmierne veľký fanúšik Batmana a mám jeho univerzum veľmi rád, ale toto je fakt kravina. /35%/(3.7.2010)

Viem, že 4* sú asi trošku veľa ale stále je to Batman.(22.7.2009)

Mám za sebou sice teprve 12 dílů, ale docela mě to baví. Futuristický Gotham je docela zajímavý, nový oblek taky (i když ty přehnaně velký uši mi docela vadí :-)) a docela mě baví sledovat ten vztah Wayne - Terry, který až nápadně připomíná vztah Batman - Robin :-) Bývalá Batgirl, Barbara Gordonová, nahradila svého otce na pozici policejního komisaře. Zatím jsem ale bohužel nenarazil na nějakého opravdu kvalitního a charismatického záporáka. Je tu sice radioaktivní Powers, který ovládá Waynovu společnost a je zodpovědný za smrt Terryho otce, ale Jokerovi, Hádankářovi, Catwoman a vůbec celé staré gardě padouchů nesahá ani po kotníky. V jednom díle se vrátil také Mr. Freeze, ale to je asi tak vše. Ještě je ovšem třeba zmínit gang Jokerů, což jsou motorkáři s bílými make-upy, kteří terorizují občany Gothamu. Je to sice docela dobrej nápad, jako odkaz na Jokera, ale jinak ten gang nijak zajímavý není. Dost se mi líbí hudba ve znělce a akčních scénách.(1.10.2010)

Přestože jsem neviděl mnoho dílů, jedno můžu s jistotou říct. Batman budoucnosti je temnější a trochu násilnější než Batman: The Animated Series. Což není na škodu:-) Přece jen to ale není už úplně ono s Brucem Waynem v roli důchodce...(11.8.2005)

Animaky me nikdy nejak extra nebraly ale tohle me proste chytlo a uz nepustilo nevidel jsem to komplet ale libilo se mi to hodne 60%(20.7.2008)

• Hapretor

Koukal jsem na to jako asi 14ti-letý. A to jen díky tomu, že se mi líbil "Batman (1989)" jako film, a že tady byla dobrá úvodní znělka.(24.5.2011)

Horší než TAS, ale stále slušné. Dobrý námět.(8.8.2008)

Príbeh sa mi páčil, batman má štýlový oblek a dobrý opening. V čase ked som to pozerával tak som to považoval za absolútny nárez.(24.6.2011)

A další kuriozita hodnocení, to co je na imdb má v současnosti o 23% více, celých 8.1, což je na animovaný seriál, ještě k tomu z komiksového prostředí, velmi slušný výsledek. Batman Beyond má hloubku a zajímavé prostředí, které však může být po čase jednotvárné. Ale to máte jako s šedou barvou. Je spousta odstínů šedi a čím déle se do té barvy díváte, tím více jich vidíte. Tady je taky tma, tma a tma, ale je občas světlejší, tu tmavší. Jsou tam cyničtí dobří, záporní zlí, proradní utlačovaní, hrubí nízcí, skoro každá postava tam má nějaké chyby, není tu vyloženě hrdina v zářivé zbroji.(3.1.2012)

• Sveter

Vydržel jsem jenom tři minuty. Kdybych vydržel více, tak by to hodnocení bylo možná jiné.(10.11.2003)

Na tohohle Batmana jsem koukal na nově. Dokonce jsem si ho i nahrával. Batman je prostě borec a tenhle seriál mu nedělá ostudu. Mladý Batman začíná.(16.1.2010)