Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek se odehrává o silvestrovské noci v bývalém hollywoodském grandhotelu, který nyní prochází těžkými časy. Zachycuje groteskní útrapy Teda (Tim Roth), smolařského hotelového poslíčka. Ten při své první službě prožívá trpkou noční můru, když ho čarodějnice, které mají slet v novomanželském apartmá, požádají o pomoc. Všechno se ještě zhorší, když omylem doručí led do špatného pokoje a ve vskutku špatný čas se tak stane svědkem domácího násilí. Následně pošetile přistoupí na gangsterovu prosbu, aby mu v době jeho nepřítomnosti dohlédnul na děti. A aby toho nebylo málo, stane se v závěru noci rozhodčím strašlivé sázky. Bruce Willis, Madonna, Jennifer Bealsová a Antonio Banderas excelují v hlavních rolích této netradiční povídkové komedie, která je dílem čtyř režisérských hvězd - Allison Andersové, Alexandra Rockwella, Roberta Rodrigueze a Quentina Tarantina. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

marlboro

marlboro (hodnocení, recenze)

Hrozná píčovina, Tím Roth - strašný herecký výkon, to jeho poskakovani kloubení - na pěst.. To se na mě nezlobte..

GobbosFILMAG

GobbosFILMAG (hodnocení, recenze)

Tušil jsem, že Rodriguez měl na svědomí i šaškárnu Spy Kids - děti, Antonio Banderas a takový ten Španělský styl...jinak se mě ta povídka líbila a společně s Tarantinovou povídkou patřili mezi nejlepší z filmu...a Tarantino...no jeho mistrovský styl se hned pozná - dlouhé konverzace, lidé rozprostření aby si dělali své věci, napínání diváka co bude dál...to jsem mohl vidět i v Djangovi než začala dlouhá přestřelka, nebo v Hanebných panchartech v tom hostinci než se začalo střílet do rozkroků :D no a další dva režiséřii mi nic moc neříkají...až na Anderse a jeho Sex ve městě...

venca163

venca163 (hodnocení, recenze)

awful

Snímek kvůli od začátku neujasněné a nevyhraněné koncepci umělecky nezachrání ani řada známých a slavných hereckých představitelů.

no jo :D

na příspěvěk reagoval Mandalorian

jaryn.

jaryn. (hodnocení, recenze)

Ze zacatku jsem si rikal, ze to asi nebude nic moc, ale u konce jsem skoro becel smichy :D ... Dlouho me tak neco nepobavilo :))

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnocení, recenze)

Tarantina nemam rad. Presto mi ta jeho povidka prisla celkem slusna. Celkove jako film se mi to nelibilo a za to muzou prvni 2 pribehy. To byla absolutni nuda. Pak dalsi 2 byli lepsi, ale i tak mi to neprisel jako zazrak.

Koxx123

Koxx123 (hodnocení, recenze)

První dvě povídky mě celkem zklamaly , ale v polovině se film nečekaně dobře rozjede a brilantní konec v podání Tarantina je zkratka super, kdyby takto film probihal od začatku davam 90%. Bohužel

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

Tarantinem aly byla vymyšlená jenom ta poslední povídka. Proto 4 pokoje - Čtyři režiséři a 4 příběhy.

Mandalorian

Mandalorian (hodnocení, recenze)

První dva díly nic moc. A potom přžišel Rodriguez se svojí klasicky šílenou nadsázkou. Třetí pokoj na sto procent. Tarantino zase ukázal, že v jednoduchosti je dokonalost a svým klasickým způsobem perfektně zakončil tento snímek. U mě jasných 80%. Proč ? No protože druhá polovina filmu vynahradila bohatě tu první.

Abes

Abes (hodnocení, recenze)

filda: je to ona, stejnou pořádnou roli jako dostal dejme tomu Willis? 4 pokoje nejsou postaveny na slavných tvářích. Navíc pochybuju že by Rodriquezovi podobný podvod vyšel, beztak ji dal tuhle roli jen jako předzvěst Od soumraku do úsvitu

Daccored

Daccored (hodnocení, recenze)

Pro me nejlepsi na cem Tarantino delal. film jsem videl asi 20x a stale me bavi. Useknuty malicek je preci krasny zaver filmu. :o)

filda17

filda17 (hodnocení, recenze)

Jo já vím je to na konci napsané v tytulkách, ale já jsem to zkoumal tím, že jsem si vždy když tak byla vidět její tvář to stopnu. Výsledek byl ten že to naní Salma Hayek ale někdo úplně jiný. Takže z toho vyplívá že je to podvod a že Rodriguez chtěl na svůj příběh jenom upozornit. Sami si můžete všimnout že ta dáma v televizi tam vždy jenom tak probleskla (v záběru na televizi). Myslím že kdyby ji tam chtěl Rodriguez obsadit tak by jí dal nějakou pořádnou roli.

iONEka

iONEka (hodnocení, recenze)

Salma je ta dáma svíjející se v televizi ve třetí povídce.

filda17

filda17 (hodnocení, recenze)

Jen by mě zajímalo kde v tomto filmu hraje Salma Hayek tu jsem v tomhle filmu totiž nikde neviděl.

oPICKA3773

oPICKA3773 (hodnocení, recenze)

Podla mna je chyba brat film ako 4 rozne poviedky........ kde prve dve su na hovno a dalsie dve su super....... prva vas uvedie do nezmyselnosti filmu, druha tomu da stavu, v tretej to vsetko vyvrcholi a stvrta vo vas umocni ten pocit. Ja som sa pri filme skvelo bavil . Pre mna je najlepsia cast filmu koniec tretej poviedky a medzi dejovy clanok, telefonat s betthy....... proste genialne... Tim roth uplne odkazuje svojim hranim na "zmysluplnost" filmu a dalo by sa povedat ze je to schyzofrenicky charakter, ktory sa stale chova inak....... takze ak to niekto vola prehravanie, nech to zahra lepsie

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

První povídka měla smysl asi jako stěrače u ponorky. Druhá už byla lepší ale taky nic moc. Třetí povídka byla dokonalá a čtvrtá prostě klasický Tarantino štýlo. Kdyby celý film točili jen Robert s Quentinem, asi by to vypadalo trošku jinak, ale takhle je to značně nevyrovnaný film. A ty katatonické pohyby Tima Rotha mě sraly úplně neuvěřitelně.

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

WTF ??? Asi nejake super umenie ktore nedokazem poriadne pochopit a zrejme ani adekvatne ohodnotit. Kazdopadne jedna hviezdicka za polonahe carodejnice. Aj ked nechapem preco neboli polonahe vsetky. Valeriu Golino by som teda rad videl. A aj Madonna mohla vytiahnut svoje lajdaky. Tak to vyhrala Skye. Inac stal tento film za hovno.

Fitman

Fitman (hodnocení, recenze)

1 díl (povídka) se absolutně nepovedl a neměl tam co dělat:-( 2 díl ušel ale nic moc, 3 povídka byla naprosto úžasná a vtipná a poslední nářezová !

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheMaker

TheMaker (hodnocení, recenze)

Fakt, že u té poslední povídky byly tak 4 střihy. To u Tarantina miluju !!!! Skvělé !!!

iONEka

iONEka (hodnocení, recenze)

A všimli ste si, jak dlouho jede poslední povídka bez střihu na jedinej záběr? Snad až do prvního odchdu poslíčka... a to je mazec:-D

cobretty

cobretty (hodnocení, recenze)

opravdu nechapu, proc se vetsine lidem libila nejvic prave ta posledni povidka. me prisla jen jako celkem slusna kopie hitchcockova proflakleho nametu. slusna prace to byla, ale uz jsem to proste videl lepsi..jinak jsem vlastne sve tri hvezdicky venoval povidce jedne jedine, a to od Pana Rodrigueze..

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Zdá se mi, že spousta lidí zbytečně křivdí druhé povídce. Měla opravdu náboj a skvěle se hodí. Ta první je pravda špatná...bohužel...

Amarcord_1

Amarcord_1 (hodnocení, recenze)

Tim Roth jednoznacne vede ligu v tomto filmu! Pro me je vrchol filmu (zlaty rez), kdyz se pikolikovi udela nevolno pri hlidani deti, a nasledne vyvrcholeni povidky. Nechci moc spoilerovat, ale kazdy vi, o jakou scenu jde..

Přemek

Přemek (hodnocení, recenze)

Musím se zastat Tima Rotha aka poslíčka, byl to skutečně excelentní výkon.. V tomto případě dokonce geniálně nadabovaný do češtiny - doporučuju!

plagjoklas

plagjoklas (hodnocení, recenze)

ak ste niekdo videli nemy film bellboy tak az potom uplne pochopite tento film, ale jednoznacne prva poviedka je uplna sracka a ostatne su prikladom nadherneho filmoveho remesla

terezz

terezz (hodnocení, recenze)

Poslední povídka je jednoznačně nejlepší a na závěr vyloženě sedla. Po dlouhém mlčení v průběhu celého filmu najednou bum a výbuch...Mám pocit, že kdyby té tečce nepředcházelo všechno, co předcházelo, možná by to ani nebylo to ono. Prostě jedno s druhým.

OOOK

OOOK (hodnocení, recenze)

Nejhorší snad byla ta druhá povídka! A taky mě dost rozčiloval ten poslíček jak se hejbal a vyjadřoval...ale to byl beztak účel..ta Tarantinova byla dost nudná...ale ten konec to celý přehodil! Ještě tak deset minut po tom, co mu usekl ten prst, sem se smál a smál...

Afterpoe

Afterpoe (hodnocení, recenze)

Mně se zdá, že třeba ta první stojí za houby. Druhá ujde a třetí je best. Pak přijde Tarantino...

yago

yago (hodnocení, recenze)

TENTO FILM JE TIP FILMU PRI KTOROM SI ODYCHNEM.....MADONNA TU BOLA AJ TAK NAJLEPSIA A AJ A.BANDERAS..........

Reklama

Reklama