Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvním bodem programu v nepálských horách je hledání školy, která zde byla postavena díky české nadaci. Hledání se ovšem protáhne o několik hodin, takže trabantí posádka už může obdivovat jen budovu bez dětí. Zatímco většina lidí cestuje do Nepálu za pěší chůzí po horách, členové žluté expedice všude jezdí, po horách i po hlavním městě Káthmandú. Ve snaze vyhnout se turisticky exponovaným místům uvíznou i s auty mezi stánky v úzkých městských uličkách. Když se nakonec podaří Káthmandú zdolat, je čas na obhlídku divočiny a krmení majestátných slonů. A pokračovat dál, zpátky do Indie… (Česká televize)

(více)

Recenze (7)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po úvodních rozpačitých dílech mám pocit, že jsou kluci zpátky ve hře. Chytlo to tempíčko, spousta oprav, vandrování, poznávání zajímavých míst, kultur a jídel. Za mě se seriál rozhodně začíná pozvolna přibližovat maximální spokojenosti. I ty vtípky jsou jaksi lepší. Doporučuji sledovat ve společnosti se sedmičkou vína. Snad jen mě tam trošku sere ten spěchač Vojta. Mám dojem, že se kvůli tomu zbytečně přichází o dobré záběry na zajímavých místech. Například vynechání dnu s dětmi ve škole jsem poněkud nepochopil. Jasně propásli je, ale snad se dá někde ožrat, přenocovat a počkat si na ně další den. Nepál byl méně zajímavý než Indie, ale to bylo zřejmě způsobeno především tím, jakou rychlostí byl profrčen, což je za mě trochu škoda. I přesto se cítím se seriálem velmi spokojen a poskytuje solidní zábavu a příjemnou atmosféru. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravárenská epizóda, opravami sa tu strávi asi päť dní, našťastie je to dobre zostrihané, ale vidno tú občasnú zúfalosť prebíjanú vtipmi. Hlavným momentom je čumenie - čumenie Indov na Čechov, Nepálčanov na Čechov, aj Čechov na Nepálčanov, čo nie celkom dobre znášali. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama