Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

Scelleton 

všechny recenze uživatele

Taková běžná telenovela alá TV Nova okořeněná pěknýma mladýma holkama. Seriál ale není tak hrozný jak se na první pohled zdá. Když se totiž na place sejde více jak 4 lidi, je to skvělé, nedostanou totiž šanci žádné trapné dialogy, u kterých se člověk stydí, jen se na to dívá. Řešení vztahů "kluk+holka" nebo "otec+syn", jak je podáno zde, je totiž klišé tak trapné, že by se člověk zahrabal až k protinožcům. Zbytek ale rozhodně stojí za to a přetrpět těchto pár nedostatků nejen tohoto seriálu, ale i celé tvorby České republiky se určitě dá. Říkejte si mi třeba podprůměrný divák, ale hodnocení nezměním. | 1. série - 50% | ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriál z prostředí taneční školy, pohledem mladých lidí. Lets dance, nebo Glee to sice není, ale má to šmrnc a mezi českými seríály mě momentálně docela pobavil.. Postavy zde zapadají, ikdyž některé bych uplně ze seriálu vyškrtnul, jelikož kazí reputaci, taktéž některé přiblblé scény, které můžou bejt opravdu jen v českém seriálu. Lepší 3* ale díky nízkému hodnocení dávám 4* protože seriál si zaslouží více.. Jinak docela povedená hudba:) Po shlédnutí posledního dílu, mě překvapil takto blbě zakončený seriál a nejraději, bych snížil laťku na 3*! ()

Reklama

Vessper odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to se opravdu nepovedlo. Tohle je opavdu strašné. Příběh vymyšlen chorým mozkem, dialogy neuvěřitelně trapné, na herce se nedá ani podívat, pokud jim vůbec můžem říkat herci. Strašně moc jsem chtěl dát 1*, kvůli tomu, že jsem zde hrál jako kompars a byl jsem hodně vidět, ale to prostě nejde. Celé je to úplně absurdní a nedá se na to koukat. ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Zase jeden seriál, u kterého jsem seděl přibitý. Na některé kluky se koukalo hezky a nebyla tam nouze ani o nějaké nahotinky. Dokonce i žánr se mi líbil, ačkoliv k umění neinklinuju. Divadelní prostředí a hlavně herci, kteří mají hrát, že se teprve hrát učí. Jejich výkony se mi moc líbily. Ale ten závěr evokuje, že by měl mít nějaké pokračování. Ne všechny záležitosti byly totiž dotažené. ()

Billie777 

všechny recenze uživatele

Sakra, lidi! Ano, vím, že češi komediální seriály moc neumí. Vím ale také, že na csfd je hodně, ale opravdu hodně uživatelů, kteří moc rádi dávají novým českým výtvorům, ať už je to film nebo seriál, automaticky odpad. Možná neviděly ani jeden díl, ale podle upoutávek v televizi a tak nějak celkově si v té své hlavě dají dohromady, že to je stejně určitě sračka a protože češi neumí vytvořit nic moc dobrého, dají odpad. Někteří, co dají odpad, zase viděly alespoň jeden nebo dva díly. Ale to je zatraceně málo. Alespoň jedna hvězdička by se šikla. Já ale dám víc. Nikdy jsem nebyla fanynka Glee (ikdyž uznávám, je to dobrý seriál) nebo HSM (to je zase naopak špatný seriál) ale prostě a jednoduše jsem se najednou rozhodla, že se na to prostě podívám. A to už dávno po premiéře na internetu. Dovolím si říct, že je to i dost lepší než ta americká ptákovina HSM. Navíc je to český. Jsem asi jedna z mála, která dává čechům šanci. Už první díl mě zaujal. A tak jsem se dívala stále dál a dál a celých třináct dílů jsem měla za dva dny shlédnutých. Musím pochválit hlavně mladé herce, kteří mě bavily víc, než ty starší, zkušenější. Nejvíc se mi líbil Filip Cíl, Jan Cina (ty jsem znala už z dřívějška, takže to nebylo zase takové překvapení), Diminik Turza, Šárka Vaculíková a Charlotte Doubravová. Z těch starších mě zase nevíc bavil Vlach, Kříž, Issová a Kavalčík. Barevné interiéry mi sice přišly někdy až moc barevné a nevadí. Dále mě docela zklamal konec posledního dílu. Přišlo mi, jakoby tvůrci počítaly ještě s dalšími díly ale ty nakonec nenatočily. Konec mi totiž přišel kapku nedodělaný, otevřený. Ale jinak mě to bavilo. A to už nejsem žádná puberťačka (alespoň myslím). :) Původně jsem dala tři hvězdy ale poté, co jsem si zde přečetla některé komentáře a prohlédla hodnocení, jsem o jednu hvězdu přidala. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)
  • V druhém díle v klubové scéně učinkoval jako komparzista Radim Šrahůlek, známý ze soutěže VyVolení (od r. 2005). Kvůli přepracování seriálu se však jeho postava již neobjeví. (Dlee)
  • Po dokončení filmování musel být téměř celý seriál natočen znovu, protože TV Markíza nebyla s výsledkem spokojená. (Dlee)

Reklama

Reklama