Reklama

Reklama

První krok

(seriál)
Česko, 2009, 13 h 21 min (Minutáž: 57–74 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Seriál je nabitý hudbou, tancom, vášňou a emóciami pretavenými do všetkých tanečných štýlov od klasického baletu až po hip hop. Ponúka vzťahy, intrigy a lásku v prostredí vyššej tanečnej školy a tanečných súborov. Večný boj profesorov a študentov, tanečníkov a choreografov mu dodávajú to správne napätie a spád... (oficiální text distributora)

Recenze (233)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Opět česká inscenace na Step Up na díly s mizernými herci a mizernou dějovou línií příběhu, která se táhne jako nevzhledný sliz po mém televizním přijímači. Ničím zajímavé možná tak nápadem. Přišlo mi krajně nevtipné a dějově naprosto prázdné, že si Klára Issová vzala vodku ožrala se a při tanci sebou mrskla o sklo..nebo borec, který vůbec neví jak to chodí ukradne věci a chce je prodat v zastavárně..Naprosto neschopná herečka s prázdným a nepříjemně vyhlížejícím výrazem Radka Pavlovčinová je marná...Neskutečné obsazení a vůbec co bychom chtěli od novy...nejkomerčnější televize v česku... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

První krok byl sice laciný a příběh za těch tehdy pouhých (dneska je tento počet na seriál víc než dost) 13 dílů se nestačil příliš rozvinout, ale minimálně dostal do podvědomí pár mladých hereckých tváří, z nichž některé vídáme dodnes. Až na přítomnost Michala Kavalčíka je tento výtvor Novy z těch, na které vzpomínám v dobrém. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik gejů a plochých nehereček na jednom místě aby jeden pohledal. První kroky vedly k následným a ty pak k poslednímu ze střechy mé garáže. Bohužel jsem pád z dvou metrů přežil, tak můžu o tom napsat komentář a varovat budoucí generace, který by snad chtěly někdy vidět tento multi-kokoti-kulti patlaneček. Chybí už jen Inuité, opravdu... a divím se, že na taneční plac nenahnali i nějaké Masaje, aby dokonale zachytili kmenové spektrum současné české mládeže. Píčové z Nohy! ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale chvílemi si nejsem jist, na jaký seriál se vlastně koukám... Protože některé situace a repliky jsou jak z Ordinace v růžové zahradě, kterou manželka taky sleduje... I to chování postav je podobně "vypečené". Herecky... těžko říct, když tam není co hrát... Ale tzřeba se to bude lidem líbit a skončí to jako národem milovaný nekončený seriál ve stylu Ulice nebo té Ordinace. ()

Zenithgirl 

všechny recenze uživatele

Průměrný seriál pro teenagery, ale jestli vás alespoň trochu zaujal vydržte, postupně se taneční čísla zlepšují a jsou fakt super :) Jediné, co mě mrzí je, že seriál působí jakoby skončil v polovině... Buď si autoři našlápli na druhou sérii a čekají na úspěšnost projektu nebo jim došly peníze. Vzhledem k tomu, že seriál vznikal v roce 2009 (na slovenské Markíze, byl již odvysílán) a dostal se na obrazovku až letos (2012), pravděpodobnost další řady je nízká. Musím se přiznat, že já bych ji ocenila a doufám, že v tom nejsem sama, :) i když po přečtení, zde uvedených recenzí, si tím moc jistá nejsem... ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V druhém díle v klubové scéně učinkoval jako komparzista Radim Šrahůlek, známý ze soutěže VyVolení (od r. 2005). Kvůli přepracování seriálu se však jeho postava již neobjeví. (Dlee)
  • Seriál byl původně nabídnut také televizi Nova. Ta jej však po zhlédnutí pilotního dílu odmítla. (Dlee)
  • Seriál se natáčel v ateliérech budovy Hall Office v pražských Holešovických, kde se také v minulosti natáčel seriál Horákovi (od r. 2006) z produkce České televize. (cinemag)

Reklama

Reklama